TIOR

Accente rosii in bucatarie

Bucătăriile trebuie să arate bine şi să fie bine dotate. Amenajarea bucătăriei trebuie făcută în acord cu ritmul stilului tău de trai şi cu gusturile tale. De asemenea, în amenajarea bucătăriei trebuie să ţii cont de faptul că bucătăria va fi folosită de toţi cei ai casei.

 

O bucătărie albă, simplă

 

Pentru cei care preferă ca locuinţele să aibă un aspect cât mai simplu, zonele comune ar trebui să aibă o culoare cât mai cuminte. De exemplu, bucătăria ar putea fi albă: pereţi albi şi mobilier alb. Vei putea alege ca podeaua să aibă o culoare neutră: ar putea fi din parchet sau dintr-o gresie cu model ce imită lemnul.

 

Un strop de culoare

 

Cel mai probabil este ca nu toţi cei din casă să îşi dorească o bucătărie complet albă; cineva ar putea dori ca bucătăria şi toate celelalte camere să fie pline de culoare. Pentru a împăca toţi locuitorii unei case, trebuie să găseşti o variantă de mijloc: toată bucătăria albă sau în culori neutre, cu excepţia unui element.

 

În imaginile din galeria foto vei vedea că arată destul de bine o bucătărie albă unde singura pată de culoare este blatul roşu al mobilierului. Astfel, toată lumea va fi mulţumită: şi cei care vor alb, şi cei care vor culoare.

 

Bucătărie dotată cu de toate

 

În orice bucătărie trebuie să existe spaţii de depozitare corespunzătoare, o zonă pentru gătit şi instrumente pentru gătit. Felul în care sunt organizate vasele şi instrumentele pentru gătit şi pentru servit masa va fi de fiecare dată stabilit în funcţie de obiceiurile casei şi de rolurile fiecăruia în bucătărie.

 

Pentru mai multe sugestii despre amenajarea bucătăriei, click aici.

 

Dacă vrei să ştii cum să îţi pregăteşti bucătăria în aşa fel încât şi copiii să o poată utiliza în siguranţă, articolul de aici îţi va fi de folos.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI