TIOR

Zone de lucru cu o nota creativa

Chiar şi atunci când domeniul de lucru este unul real, nu uman, şi toţi ceilalţi nu înţeleg de ce ai avea nevoie de inspiraţie, un birou creativ poate influenţa pozitiv activitatea profesională. Aşadar, indiferent de domeniul în care activezi, nu ar fi rău să îţi amenajezi un spaţiu de lucru cu un design deosebit. Aşadar, iată câteva idei pe care le-ai putea pune în practică, fără prea multă bătaie de cap.

 

Delimitarea unui birou dublu

 

Adesea, cei care lucrează de acasă au ocazional un coleg de birou: partenerul de viaţă, un prieten, un coleg de proiect sau poate unul dintre copii. Aşadar, spaţiul de lucru va trebui delimitat. Nu trebui să instalezi un panou despărţitor, este suficientă alegerea unor decoraţiuni funcţionale pentru a „marca teritoriul”.

 

De exemplu, în prima imagine din galeria foto încărcată mai sus vei vedea că biroul are un soi de etajeră unde vei putea ţine documente sau schiţe pe care trebuie să le ai mereu la îndemână (sau poate numai telefonul, ca să fie aproape, dar fără să te încurce).

 

Multe culori şi elemente naturale

 

Important este ca întreaga cameră în care lucrezi să aibă o vibraţie pozitivă. Alege o cameră cât mai luminoasă pentru a-ţi instala biroul şi apoi adaugă-i culoare „cât cuprinde”: poţi alege mai multe culori sau o singură culoare, în funcţie de cât de mult îţi plac culorile şi accesoriile îndrăzneţe.

 

Pentru a echilibra estetic camera, va trebui ca zona de lucru să fie decorată ceva mai sobru – mizează pe simplitate şi materiale naturale (în forma cât mai apropiată de starea naturală), aşa cum vei vedea în a doua imagine din galeria foto.

 

Sertare, suporturi şi avizier

 

În special pentru cei care au un serviciu mai creativ sau unde sunt necesare mai multe instrumente (de scris, de birotică sau de lucru manual) este necesar un spaţiu precum cel din a treia imagine din galeria foto, cu sertare de diferite dimensiuni (şi compartimentate diferit, eventual), cu recipiente în care să ţii instrumentele necesare în timpul programului şi cu un avizier unde să fixezi schiţele, lista cu sarcini şi aşa mai departe.

 

Lemn reciclat pentru un stil industrial personalizat

 

În funcţie de personalitatea ta, spaţiul de lucru ar putea căpăta un aspect puţin mai sobru, mai serios – poate un aer industrial s-ar potrivi şi în biroul tău. Acest lucru îl poţi realiza cu piese de mobilier realizate din lemn reciclat şi metal reciclat. Designul va fi unul simplu, care duce cu mintea la improvizaţii, dar atent plănuit.

 

Culori intense şi accesorii reprezentative

 

Poţi alege ca suprafaţa de lucru să aibă o culoare puternică ce ar înveseli întreaga cameră sau poţi să alegi un birou alb, negru sau neutru, dar cu accesorii colorate care să te reprezinte şi să te motiveze să lucrezi cu spor şi cât mai inovativ.

 

Aici vei găsi mai multe sugestii pentru amenajarea biroului.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI