TIOR

Un birou deosebit – glamorous

Dacă lucrezi de acasă, dar şi dacă ai un birou închiriat, îţi doreşti să arate bine şi să te simţi bine. Cum amenajezi un birou glamorous? Un birou care să strălucească, dar să aibă mult bun gust, care să fie în trend, dar, în acelaşi timp, confortabil şi cu toate dotările necesare?

 

Iată, noi îţi vom oferi câteva repere pentru amenajarea unui spaţiu de lucru glamorous.

 

Un tron potrivit

 

Ai nevoie de un scaun frumos, dar, mai ales, confortabil. Nu îl comanda de pe internet, mergi în magazin şi probează-l. Aşază-te pe toate scaunele posibile până când îl găseşti pe cel potrivit dimensiunilor şi formelor tale, scaunul care te ajută să menţii o poziţie corectă în timpul lucrului.

 

Apoi accesorizează-l cu o husă sau cu o pernuţă simpatică. Desigur, poţi să alegi un fotoliu sau un scaun simplu, dacă personalităţii tale se potrivesc lucrurile simple sau dacă restul încăperii va fi prea aglomerată pentru un scaun multicolor.

 

Perdele, draperii, jaluzele... cu haz

 

La locul de muncă ai nevoie, nu-i aşa, de intimitate sau poate este nevoie doar de protejarea echipamentelor de razele soarelui. Oricum ar fi, perdelele sau jaluzelele nu trebuie să lipsească. Alege unele pe gustul tău: perdele cu falduri, draperii cu imprimeuri, jaluzele multicolore – ai grijă, totuşi, să nu supraîncarci camera din punct de vedere estetic.

 

Accesorii delicate care să te binedispună

 

Piese de artă, suveniruri sau obiecte simple office nu pot lipsi de pe biroul tău: un organizator pentru foi, suportul pentru instrumente de scris, o bombonieră (trebuie să te mai şi îndulceşti din când în când, nu-i aşa?), un "dozator de bandă adezivă" sau alte astfel de trăznăi mărunte. Alege toate aceste detalii cu modele cât mai deosebite pentru a-ţi înfrumuseţa spaţiul de lucru.

 

Lumină diafană, dar la obiect

 

Ca de obicei, lumina are primul şi ultimul cuvânt de spus. Vei avea nevoie de lumină naturală, dar şi pe aceasta trebuie să o poţi controla: trebuie să modifici intensitatea şi felul ei de propagare. Apoi, contează corpurile de iluminat pe care le alegi.

 

Nu este recomandat să lucrezi numai cu lumina de la monitor, ci ai nevoie şi de o altă sursă de lumină. Dacă biroul nu este individual sau dacă face parte dintr-o încăpere de uz comun (din bibliotecă, din garaj, din dormitor sau din living, de exemplu) va fi nevoie de un corp "ceresc" de iluminat (o lustră sau un candelabru în mijlocul tavanului ar fi ideal) care să ofere o lumină "diafană", dar şi de o veioză chiar pe birou, care să îţi ofere o lumină clară şi pe care să o poţi direcţiona către suprafaţa de lucru, pentru a te ajuta să te concentrezi.

 

Sursa foto: houzz.com, blog.amandacarolinteriors.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI