TIOR

Inlocuieste vechiul birou cu o masa mica si cocheta

După ce ți-ai ales locuința potrivită în unul dintre zecile de ansambluri rezidențiale de pe portalul nostru, ai trecut la pasul următor. Curios să afli trendurile în materie de amenajări interioare, ai consultat blogul nostru de home design. De aici te-ai înspirat în amenajarea dormitorului, a livingului, a băii și bucătăriei. Cum rămâne cu biroul?


Ei bine, avem o veste bună pentru tine. Dacă spațiul din noua locuință nu-ți permite desfătarea într-un birou spațios, iată care este procesul de amenajare interioară pe care trebuie să îl urmezi. Acum, birourile mici sunt mai cochete. La capitolul confort nu trebuie să îți faci griji. Am luat în calcul și aceste necesități în amenajarea biroului.


Design scandinav


O piesă de mobilier poate atrage toate privirile și printr-un design simplu, curat. Spațiul discret în care te poți retrage pentru a-ți citi mailurile sau a-ți nota schimbările de program în agendă nu trebuie să fie încărcat vizual. Mai degrabă, un stil scandinav în amenajarea biroului îți va aduce liniștea de care ai nevoie.


Biroul plutitor


Aparent plutitor, biroul pe care îl prezentăm în continuare va răspunde, cu siguranță, nevoilor de spațiu din locuința ta. Blatul biroului susține câteva obiecte decorative și un monitor, în timp ce raftul cu mecanism tip slide, păstrează „ascunsă” tastatura calculatorului. Finisajele în culori ce se completează armonic (alb, negru, roșu) contribuie la eleganța spațiului astfel amenajat.


În plus, rafturi pe perete


Dacă pe lângă spațiul mic, bugetul este la fel de mic, îți propunem un birou inteligent. Această soluție vine în ajutorul tău cu un design atractiv al stilului de amenajare industrial. Atașează peretelui rafturi pentru depozitare. Peretele gri, cu aspect de cărămidă induce ideea unui spațiu nefinisat, însă rafturile și întreg aranjamentul decorativ dau peste cap această teorie.


Idee contemporană


În cadrul unui decor modern sau chiar în cazul unuia de tranziție, este ideal un birou sub formă de masă cu blat de sticlă și picioare din lemn de bambus. Suprafața ce acoperă un raft „la vedere” conferă sentimentul de spațiu deschis. Nu lipsește veioza de pe masă, nici cartea preferată sau suportul de creioane.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI