TIOR

Idei de birouri pentru toate gusturile

Atât copiii, cât și oamenii mari au nevoie de un birou acasă. Dacă ne referim la cea de-a doua categorie, există o multitudine de variante în ceea ce privește amenajarea biroului. De la poziționare, la salvarea de spațiu, până la un confort sporit și redefinirea lucrului acasă. Iată care sunt alegerile redacției:


Birou cu „glugă”


Piesă de mobilier sau piesă de vestimentație? Este vorba despre un birou pentru cei care doresc să se concentreze asupra muncii. Fără perturbarea celor din jur. Acoperământul poate fi oricând înlăturat, însă el este conceput special pentru a oferi mai multă intimitate în timpul lucrului. Ce părere ai de această soluție pentru spațiile aglomerate?


Simplu, dar funcțional


Îți propunem să privim cu alți ochi designul de mobilier pentru birou. Îți poți imagina un birou format dintr-o suită de elemente? Atunci când ai nevoie de cât mai mult spațiu liber nu numai că ți-l imaginezi, dar ți-l și dorești. Deloc sofisticat, dar atât de funcțional. Este ceea ce numim mobilier 3 în 1.


Biroul cu serviete


Este adevărat că asociem servieta cu ținuta de birou. Însă, la așa ceva nu te așteptai: în loc de sertare avem serviete. Iată cum se face că servietele din piele s-au transformat acum în spații de depozitare. Cu un asemenea design ingenios, parcă îți este mai mare dragul să muncești de la biroul de acasă.


Culoare și modernitate


Aceste două cuvinte definesc perfect biroul pe care ți-l vom prezenta în continuare. Proiectat să fie dintr-o singură piesă, acest birou aduce o atmosferă proaspătă în orice încăpere. Este potrivit pentru spațiile monotone, fără pic de culoare.


Birou economic


Atunci când ne dorim ca un birou să ocupe cât mai puțin spațiu, putem lua în considerare unul din categoria economică. Mai exact, este vorba de un birou realizat dintr-o singură bandă din lemn, prelungită pe perete, ce se transformă în rafturi. Este ideal pentru spațiile aglomerate. În plus, materialul din care este confecționat (bambus) oferă durabilitate și eleganță.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI