TIOR

Decoreaza biroul de acasa cu stil

Ştii cum este să te uiţi prin reviste de Home Design şi să spui "uite ce birou cu stil!"? Nu ai vrea să provoace şi biroul tău de acasă aceeaşi reacţie? Bazându-ne pe faptul că răspunsul tău ar fi unul pozitiv, vom discuta încă puţin despre amenajarea biroului şi îţi vom oferi şi câteva imagini cu câteva birouri unde cu siguranţă este plăcut să lucrezi.

 

Un birou cu patul deasupra

 

Şi ce dacă ai avea patul deasupra? Un pat micuţ, suspendat, pentru atunci când munceşti până târziu sau mult prea devreme: biroul trebuie să aibă toate cele necesare la nivelul său şi, atunci când te ajunge oboseala, urci repede acele câteva trepte şi tragi un pui de somn pentru a te reîncărca cu energie.

 

Un birou unde totul este la îndemână

 

Ai nevoie de dulapuri sau rafturi şi de-a stânga, şi "de-a dreapta tatălui", ca să zicem aşa. Toate documentele, toate sursele de inspiraţie, toate instrumentele de care ai putea avea nevoie în timpul programului de lucru trebuie să fie la îndemână. Asigură-te că organizezi totul în aşa fel încât să îţi fie ţie uşor de folosit şi să fie şi plăcut ochiului.

 

Un birou pliabil

 

Nu vrei să ştii tot timpul zilei că acela este locul unde trebuie să munceşti sau poate nu vrei să fie o zonă accesibilă oricui. Alege o piesă de mobilier care îţi permite ca atunci când nu munceşti să strângi totul şi să nu laşi niciun indiciu pe care să scrie "serviciu" la îndemână. Uite, ca în a patra imagine din galeria foto.

 

Un birou frumos ornat

 

Aşa cum am notat şi cu alte ocazii, este bine să ţii aproape câteva obiecte care îţi înfrumuseţează ziua, dar fără a-ţi aglomera spaţiul de lucru sau a alege ornamente care îţi distrag atenţia. De exemplu, ar fi recomandat un ghiveci cu plante naturale care să purifice aerul sau măcar o vază cu flori proaspete care înfrumuseţează şi revigorează întreaga atmosferă.

 

Un birou bine organizat

 

Totul trebuie să fie foarte bine organizat, aşa încât să arate bine şi din exterior, nu numai de la nivelul de unde priveşti tu când eşti "la serviciu", dar şi să găseşti cu uşurinţă orice obiect sau document îţi va trebui la un moment dat. De exemplu, lădiţele şi cutiile etichetate sunt modalităţi de depozitare accesibile oricui şi adaptabile oricărui spaţiu.

 

Un birou cu aer elegant

 

Dacă munca ta presupune şi contact cu diferite persoane din când în când, atunci s-ar putea să fie mai bine să alegi şi câteva fotolii pe care să se aşeze vizitatorii tăi. În plus, dacă eşti o persoană care preferă lucrurile elegante, şi locul de muncă trebuie să fie după gustul tău, mai ales că munceşti de acasă.

 

Un birou cu accente colorate

 

Unii dintre noi au nevoie de câte un strop de culoare pentru a rezona cu diferite spaţii, iar la biroul de acasă este foarte important să te simţi bine, să te simţi în largul tău. Alege un dulăpior colorat sau un tablou cu nuanţele preferate ori poate chiar o veioză cu un colorit vioi.

 

Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI