TIOR

Ce se mai poarta in materie de birouri

Ce model de birou nou mai este la moda? Sunteți cu la curent cu tendințele 2016? Dar cu tendințele pentru anul 2017? Astăzi vă oferim câteva idei pentru achiziționarea și amenajarea biroului de acasă.

Materiale naturale

La târgurile organizate anual, mulți expozanți își expun tot ce au mai bun și trag concluzii în materie de design, evoluția tendințelor în materie de mobilier și discută despre cele ce urmează să apară.

Cele mai căutate sunt materialele naturale, netratate și eco. Lemnul masiv este la mare căutare în materie de birouri, dar și lemnul vechi recondiționat. Lemnul bej, alb și negru iese mereu în evidență și este la mare căutare. Birourile realizate din lemn finisat prin tehnici vechi sunt la fel de căutate.

Scaune ingenioase

Pentru biroul ales aveți nevoie de un scaun comod. Multe persoane aleg un scaun nonconformist pentru că le oferă o stare de bine. De aceea, puteți alege dintr-o gamă largă de produse din cadrul târgurilor organizate sau din magazinele de mobilier. Scaunele pot avea diferite tapiserii, culori, funcții pentru a se lăsa pe spate, de a se ridica sau de a se lăsa mai jos.

Alegeți stilul preferat!

Alegeți stilul care vi se potrivește cel mai bine. Chiar dacă este un model regal, antic sau modern, un birou achiziționat pentru acasă va schimba aspectul încăperii imediat. Dacă achiziționați o piesă de mobilier fie ea și reconsituită sau din colecția de antichități, casa primește un plus de prospețime.

Mobilier ecologic

Mobilierul confecționat din materiale ecologice este la mare căutare. În 2016 acest tip de mobilier este la mare căutare mai ales de familiile care au copii. Birourile confecționate din materiale ecologice sunt căutate atât pentru spațiul de lucru pentru adulți, dar și pentru copii. Să nu mai vorbim de aspectul chic.

Exotic

Se caută exoticul, elementele care ne duc cu gândul la țările exotice precum Thailanda, Africa și India. Lemnul prelucrat și cioplit cu diferite elementele din cultura țărilor respective. Acest stil exotic este prezent și în tendințele anului 2017.

BIFE-SIM

Echipa DezvoltatorImobiliar.ro a fost prezentă la “Târgul Internațional de Mobilier, Echipamente și Accesorii” de la Romexpo. La acest târg am decoperit un spectacol de forme și idei. În pavilionul “Antique Market” am decoperit mobilier vechi recondiționat prin metode proprii, printre care și birouri.

Pentru mai multe articole intrați în secțiunea Amenajări birouri.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI