TIOR

Cateva birouri chic

Pentru atunci când nu munceşti de acasă, dar trebuie din când în când să lucrezi... chiar şi de acasă... ai nevoie de un birou chic şi discret. Ai nevoie de un birou care să nu ocupe mult spaţiu, să arate bine şi să se potrivească perfect într-un colţ din oricare altă cameră (dormitor, living, dining etc), că doar nu îi vei rezerva o cameră întreagă unui spaţiu folosit numai episodic. Aşadar, uite câteva sugestii care s-ar putea să devină utile.

 

Un birou deghizat, plin de inele

 

În partea de jos a piesei de mobilier, va fi liber, ca să ai loc pentru picioare când te aşezi la birou, în partea de sus vor fi mai multe sertare egale, toate cu sisteme de închidere identice, iar în partea centrală a piesei de mobilier trebuie să existe un blat rabatabil care să transforme această piesă de mobilier dintr-un dulap cuminte de bibliotecă într-un birou practic şi uşor de organizat.

 

Un birou elegant, ca de joacă

 

Cine spune că eleganţa şi spiritul ludic nu se pot îmbina într-un obiect armonios unde să îţi facă plăcere să te întorci pentru a lucra din când în când? Uită-te la a doua poză din galeria foto pentru a te convinge: se poate obţine o astfel de piesă dacă alegi un cadru potrivit, o paletă cromatică potrivită şi accesoriile corespunzătoare unui astfel de spaţiu.

 

Trebuie doar să nu alegi un dulăpior dreptunghic anost şi gri sau maro, alege o formă deosebită şi o culoare jucăuşă şi ar trebui să obţii o piesă de mobilier insolită.

 

O piesă de mobilier versatilă şi multifuncţională

 

Poţi alege şi ceva nu tocmai convenţional, cum ar fi un dulap care pare aşezat ca într-un joc de construcţii: fiecare nivel altfel, fiecare nivel aşezat mai la stânga sau mai la dreapta, niciodată perfect aliniate. Fiecare nivel poate avea altă structură, poate fi doar un cadru sau poate avea sertăraşe pătrate. Vei vedea şi în galeria foto o astfel de piesă de mobilier care va putea fi utilizată cu uşurinţă drept un birou... cel puţin ocazional.

 

O piesă de mobilier cu aer vintage

 

Obiectele vintage sunt uşor de adaptat oricărui tip de locuinţă, chiar şi dacă nu le vopseşti, ci doar le  reorganizezi puţin. Apoi, dacă asociezi un scăunel drăguţ, o veioză simpatică şi restul obiectelor de papetărie şi tot ce îţi mai trebuie la un loc de muncă.

 

Lasă-te inspirat(ă) de revistele şi site-urile unde poţi găsi sugestii de amenajări interioare pentru a putea integra în locuinţa ta un birou vintage.

 

Un birou împachetat şi... despachetabil

 

Ne referim la acele piese de mobilier care sunt foarte înguste şi care se potrivesc chiar şi în cea mai mică garsonieră. Acestea sunt, adesea, rabatabile sau pliabile, aşa că ar fi ideale pentru persoanele care, în mod obişnuit, lucrează într-un birou exterior, dar au nevoie ocazional de un mini birou şi acasă.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI