TIOR

Ca sa iti placa sa muncesti acasa

În ultima vreme sunt tot mai multe job-uri care se pot executa şi de acasă, tot mai mulţi freelancer-i care au nevoie de un spaţiu de lucru plăcut: un birou acasă. Chiar dacă îţi place să lucrezi ceea ce lucrezi, trebuie să îţi placă şi locul unde îţi desfăşori activitatea. Şi cum vei face aşa ceva?

 

Veioze pentru iluminat

 

De regulă, cei care au nevoie de un spaţiu de lucru acasă lucrează la un birou şi, astfel, nu au nevoie de o sursă de lumină generală. Aşadar, două veioze aşezate de o parte şi de alta a biroului ar trebui să producă suficientă lumină în cameră şi să imprime o atmosferă plăcută şi relaxată.

 

Orizont cât mai larg

 

Este bine ca, atunci când lucrezi la birou, să ai un loc sau un obiect în depărtare pe care să îl priveşti din când în când, pentru a te relaxa. Cel mai bine ar fi ca biroul să fie într-o cameră cu fereastră şi aşezat în faţa acesteia sau într-o cameră cât mai spaţioasă care să aibă un tablou sau o altă piesă de artă la care să te uiţi din când în când.

 

Ei... "Detalii"!

 

Lucrurile mici sunt cele care fac diferenţa. Nu alege un scaun oarecare pentru biroul tău, ci unul cu o husă drăguţă sau poate un scaun cu tapiserie simpatică. Sunt lucruri mărunte pe care nu oricine le ia în considerare din prima, însă în timp vei observa astfel de lucruri într-un spaţiu unde lucrezi zi de zi: dacă îţi asiguri tot confortul fizic şi estetic pe care îl meriţi, îţi va plăcea şi mai mult să lucrezi (chiar şi de acasă).

 

Ca o epavă recondiţionată

 

Unele persoane preferă să lucreze într-un loc plin de obiecte cu personalitate şi poveşti în spate. Deci dacă eşti dintre aceste persoane, cel mai probabil ţi-ar plăcea să decorezi spaţiul în care vei lucra cu obiecte vintage, decoraţiuni handmade şi obiecte lucrate din material salvate, recondiţionate, reciclate şi aşa mai departe.

 

Scaune la birou, dar nu ca de birou

 

Nu alege scaune simple, clasice de birou. Ai nevoie şi de confort, şi de o poziţie corectă a spatelui pentru a avea randament maxim la lucru: trebuie să nu simţi niciun disconfort de niciun fel şi să poţi menţine o poziţie de lucru cât mai mult timp.

 

Culoarea preferată încorporată cumva

 

Ai o culoare preferată? Tinzi să o alegi, indiferent de obiectul de decorat în această culoare? Perfect! Include culoarea preferată, în nuanţa preferată, în aspectul biroului de lucru de acasă: în decorarea pereţilor, în imprimeul perdelelor, în modelul covoraşului sau în decoraţiunile de pe birou – cum preferi.

 

Întotdeauna uşor personal, niciodată "prea personal"

 

Adaugă decoraţiuni personalizate în oricare spaţiu din locuinţa ta, inclusiv în cabinetul personal sau în zona dintr-o cameră unde îţi amenajezi spaţiul de lucru: rame, tablouri, ornamente agăţate de perdele sau de tavan, figurine, sculpturi, pernuţe decorative etc.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI