TIOR

Bonus – idei de birouri mai sofisticate

Pentru că nu am dorit să ne oprim din căutarea mobilierului perfect, am pregătit două articole încântătoare despre amenajarea biroului de acasă. Asta pentru că unii dintre noi am spune că un birou trebuie să fie ușor de folosit, cu sertare si rafturi mereu la îndemână. Alții iau în considerare birourile ce se încadrează în anumiți parametri din punctul de vedere al spațiului. 


Noi am ales de data aceasta câteva exemple de birouri cu design extravagant.


Biroul-siluetă


Dacă ne dorim un birou dinamic, putem explora zona mobilierului alb, sub formă de cerb. Noi considerăm acest tip de birou o alternativă a biroului obișnuit. Intotdeauna un astfel de obiect decorativ ce reprezintă o formă de artă contemporană, oferă spațiul ideal pentru scris și citit.


Aspect industrial


De inspirație franceză este biroul creat drept o combinație de artă și funcționalitate. O formă continuă din oțel inoxidabil oferă atât spațiul de scris, cât și cel de șezut. Aspectul chic îl plasează în contemporaneitate, potrivindu-se perfect în acele încăperi de tip industrial.


Biroul dezordonat


De cele mai multe ori este dificil să menții tot timpul un birou ordonat și organizat. Există un flux atât de mare de obiecte, încât nu ai mereu timp să le așezi la locul lor. De aceea, specialiștii în home design au hotărât să realizeze din această problemă un tip de birou ce pare dezordonat. Rafturile sunt concepute în așa fel încât obiectele de pe acestea să creeze impresia că nu sunt tocmai la locul lor.


Sertare mici și mari


Designerii vin mereu cu idei creative pe care nu ai cum să nu le îndrăgești. Un birou gata oricând de acțiune este cel care este echipat cu sertare de diferite dimensiuni. Blatul biroului este translucid, ideal pentru a ascunde dedesubt tot felul de hârtii, pixuri și ustensile. Astfel, spațiul de lucru rămâne liber pentru diverse activități.


Birou individual sau de grup


Încă nu ne-am decis care birou este mai inovator. Acesta, cu siguranță, aduce caracteristici interesante ce îl fac minunat. Este un birou care se transformă dintr-o suprafață mică de lucru într-o stație de lucru pentru două sau trei persoane. Are spațiu suficient pentru depozitarea imprimantei, a boxelor și a altor dispozitive. Mic sau mare, individual sau de grup, ce alegi?


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI