TIOR

Birourile duble pentru frati

Problema spațiului biroului pentru gemeni sau pentru doi frați, fetiță și băiețel, apare mereu atunci când aceștia cresc. Găsiți cea mai bună soluție pentru a le oferi spațiul de studiu de care au nevoie. Astăzi vă oferim idei pentru amenajarea birourilor.

Cea mai bună soluție

Este dificil să organizați într-o singură cameră un spațiu pentru doi copii care deja au crescut și au activități diferite. Aveți nevoie de o cameră spațioasă pentru a împărți totul pe jumătate. Indiferent de situație, trebuie să găsiți soluții pentru amenajarea biroului pentru fiecare în parte. O soluție este să faceți pe comandă un dulap  care în partea de sus are rafturi pentru cărți și dulapuri pentru rechizite, iar în partea de jos avem două birouri. Cele mai utile birouri sunt cele despărțite de un alt corp de mobilier. Este cea mai bună soluție pentru frați. În acest fel ați rezolvat și problema spațiului de depozitare și problema birourilor.

Idei ingenioase

Alegeți să transformați  câteva rafturi simple în cele mai ingenioase birouri. Pentru doi frați acest tip de birou este ideal. Alegeți să le amenajați birouri față în față, cu un despărțitor  care le va oferi intimitate celor doi copii în timpul studiului. Alegeți mese rabatabile, iar în partea de sus cei doi frați pot depozita tot ce au nevoie.

Ce nu trebuie să alegeți

Nu este bine să alegeți un birou prea îngust unde să așezați două scaune. Cei doi frați iși vor distrage atenția unul celuilalt și nici spațiul nu este generos. În cele din urmă se vor certa și cu siguranță nu vă doriți o astfel de situație.

Lumina naturală

Nu este posibil mereu ca birorile să fie poziționate lângă o fereastră pentru mai multă lumină naturală. De aceea, optați pentru o lampă deosebită pentru birourile alese. O sursă de lumină îi ajută pe copii atunci când petrec mai mult timp la birou.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări birouri.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI