TIOR

Birouri pentru oameni muncitori

Pentru ca atunci când munceşti de acasă să ai randament, trebuie să ai şi voinţă, dar şi un mediu de lucru motivant, unde să te poţi concentra şi unde pofta de muncă îţi este alimentată continuu. De asemenea, indiferent că este un loc comun de lucru sau nu, trebuie să nu existe lucruri care să te distragă de la muncă, aşa încât să poţi lucra într-un ritm susţinut până când termini ce ţi-ai propus pentru o zi şi apoi să ai cât mai mult timp liber.

 

Un birou comun

 

Precum se poate observa în primele două imagini (care cuprind două perspective pentru aceeaşi cameră), poţi amenaja într-o singură încăpere trei locuri de lucru. Dacă ar fi nevoie, cu siguranţă s-ar putea crea încă maximum două staţii de lucru, aşa încât toată familia să poată munci în acelaşi timp, să vă puteţi consulta la nevoie şi apoi să puteţi profita împreună de timpul liber.

 

Cu toate că în cameră sunt trei birouri, fiecare spaţiu de lucru este adaptat nevoilor celui care îl foloseşte; de aceea diferă înălţimile birourilor, ale scaunelor, tipul spaţiilor de depozitare şi volumul lor, elementele de decor şi corpurile de iluminat, pentru că fiecare persoană are o altă definiţie pentru confort şi are nevoie de alte condiţii pentru a-şi putea direcţiona atenţia către munca sa.

 

Un birou intim

 

Poate că locuinţa ta nu are suficiente camere pentru a-ţi amenaja un birou într-o cameră dedicată în exclusivitate muncii tale. Astfel, există posibilitatea să ai nevoie să amenajezi biroul într-o altă cameră, iar aceasta va fi, cel mai probabil, livingul sau dormitorul.

 

În acest caz, va trebui să ai grijă ca biroul să nu fie orientat către pat sau către uşă. Este dovedit că vederea patului sau a unei căi de ieşire construieşte dorinţa de a abandona lucrul în favoarea odihnii sau a oricărei alte activităţi, mai ales dacă eşti un autosabotor.

 

Pentru amenajarea acestui spaţiu te poţi inspira din imaginile 3 şi 4 din galeria foto.

 

Un loc retras

 

Unii au nevoie de un loc retras pentru a se putea dedica lucrului lor. Aşadar, un spaţiu relativ îngust ar fi locul perfect pentru cineva care are nevoie de linişte, izolare şi intimitate pentru a-şi pune creativitatea în practică.

 

În imaginile 5 şi 6 vei vedea că spaţiul de lucru arată ca o debara, însă culorile calde, lumina poziţionată corect şi decoraţiunile fac din acest spaţiu micuţ un loc bun şi prietenos în care o persoană se poate dedica muncii sale fără a deranja pe altcineva din casă şi fără a fi deranjată de copii, zgomotele din gospodărie sau alte lucruri ce pot distrage atenţia în timpul lucrului.

 

Aici vei găsi mai multe sugestii şi recomandări pentru amenajarea spaţiului de lucru. 

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI