TIOR

Birouri mici, idei mari - amenajari birou pentru copii

Pentru orice părinte, amenajarea biroului celui mic reprezintă o adevărată provocare. Copiii sunt ușor de distras de la activitățile școlare și adesea părinții se văd puși față în față cu problema amenajării unui birou eficient, care să îl motiveze pe copil, să îi stârnească imaginația și să-l facă să își concentreze atenția pe sarcinile pe care le are de îndeplinit.

Dar nu întotdeauna spațiul vă permite acest lucru, iar dacă sunteți totuși norocoși în privința spațiului, cum reușiți să creați un colț de studiu atractiv pentru copilul vostru? Noile trenduri în materie de home design vă vin în ajutor și de această dată.

Biroul pe colț. Pe tot colțul

Mulți proprietari de locuințe s-au confruntat cel puțin o data cu problema spațiului din dormitorul copilului, care de multe ori este limitat. Desigur, ați rezolvat dificultatea depozitării prin achiziționarea unui pat cu somieră și ați creat iluzia de cameră spațioasă prin amplasarea unor oglinzi mari pe dulapul de haine. Locul perfect pentru birou în cazul acesta? Pe colț. Pe tot colțul! Un birou suspendat de perete, aflat în imediata vecinătate a geamului reprezintă soluția ideală pentru un spațiu limitat. Scăldat în soare pe timpul zilei și salvat de o mică și cochetă veioză pentru lăsarea serii, biroul pe colț este de departe cea mai frecventă alegere a părinților în ceea ce privește amenajarea locului de studiu pentru cei mici.

Biroul în bucătărie

Ultimul loc la care v-ați gândi când vine vorba de amenajarea biroului pentru copii este bucătăria. Dar ce facem când vasele trebuie spălate, mâncarea da pe foc, iar cel mic atunci vă spune că are de pregătit un proiect important ce necesită supervizarea voastră? Îi creați un mic spațiu de studiu prin reinventarea blatului de bucătărie sau prin amplasarea unui birou în aceleași nuanțe, care să se integreze perfect în restul decorului.

Operele de artă, vedete pe panou

Copiii au nevoie întotdeauna de recunoașterea meritelor, fie că vorbim despre cea din partea părinților sau a dascălilor. Iar un părinte responsabil va ști să își motiveze copilul în direcția atingerii scopurilor. Și de ce să nu începeți chiar cu locul unde iau naștere cele mai mari opere de artă-biroul? Tot ce vă trebuie este un panou din lemn,plută sau orice alt material considerați util, piuneze colorate, răbdare și voință. Cu siguranță copilul va aprecia micul său panou expozițional și va fi nerăbdător să-și afișeze operele!

Unde-s doi, puterea crește

Și ce e mai plăcut decât să îi vedeți pe toți lucrând împreună, în același loc, în același ritm, făcând schimb de idei și de materiale necesare, pentru ca rezultatele să fie spectaculoase? Fie că vorbim despre gemeni sau tripleți sau, din contra, frați de vârste diferite, lucrul în echipă ușurează munca și sporește eficiența. Amenajați-le celor mici un birou la care vor avea acces cu toții, câte un spațiu de depozitare separat, pentru ca materialele și ideile să nu se amestece. Pentru un plus de efect, adăugați borcănele petru creioanele colorate și mici veioze suspendate.

Sursa foto: houzz.com, freshome.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI