TIOR

Biroul copiilor? Colorat sa fie!

V-ați gândit vreodată ce îi încântă pe cei mici cel mai mult? Culorile și desenele animate! Astăzi vă propunem cinci tipuri de birouri pentru cei mici pe care le vor iubi. Amenajează biroul pentru cel mic și impresionează-l!

Alege personaje din desenele animate!

Mai este puțin până cei mici încep grădinița sau școala? Amenajează un birou special pentru copilul tău unde își poate face temele. Știm cât de greu este să îi facem pe cei mici să se concentreze. De aceea, trebuie să îi oferim un birou creativ.

Alege pentru copilul tău un birou colorat,dar care are un model captivant din desene animate. Află care este desenul preferat al copilului și imprimă-l pe biroul acestuia. Unele birou se găsesc gata făcute, dar altele sunt doar colorate. În acest caz, improvizează și aplică un autocolant. Crează o poveste pentru copilul tău pentru a fi atras de studiu.

Pentru băieți alege tonuri de albastru atât pentru decorarea camerei cât și pentru birou. Împrimeurile cu mașini sunt captivante pentru ei dar și desenele animate. Fetele în schimb, preferă un birou personalizat. Acestea iubesc prințesele, zânele și tonurile de roz și mov. Alege un imprimeu cu „Rapunzel” sau „Clopoțica”. Alege pentru pereții camerei pentru fetițe nuanțe de crem sau alb. Totul trebuie să fie ca într-un basm. Personalizați totul pentru cei mici pentru a nu se plictisi.

Accesorizați camera copiilor cu o hartă a lumii și o tăbliță de scris. În funcție de decizia părinților, amenajați un calculator în camera copilului.

Ce trebuie să știm

Este important ca scaunul să fie comod și să îi ofere copilului tau poziția potrivită pentru scris. Dacă cel mic stă prea aplecat, acesta își deformează coloana.

Biroul trebuie să fie amenajat în camer copiilor pentru că acolo este spațiul lor personal. Un mic dulap lângă birou este binevenit pentru caietele cu activități și pentru cărțile necesare.

Dacă aveți probleme cu spațiul sau cu banii, împrovizați!  Achiziționați o placă de lemn pe care o montați direct pe perete într-un colț al camerei.  Vopsiți această placă și lipiți un autocolant potrivit pentru copilul dumneavoastră.

Pentru mai multă inspirație intrați în secțiunea Amenajări birouri.

Sursa foto: birouri-copii.ro, ookee.ro, babymall.ro, sdeals.machteamsoft.ro, reginele.ro

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI