TIOR

Birou in propria casa

În funcție de activitate profesională, mulți dintre noi lucrează de acasă. De cele mai multe ori avem nevoie de un birou cât mai mare și mai compartimentat, dar se întâmplă doar să verificăm e-mailurile. Noi te ajutăm cu idei unde și cum să amenajezi biroul în propria casă conform nevoilor  tale.

Modern și intim - colțul dormitorului

Dacă te-ai decis să iți amenajezi un birou în casă trebuie să ții cont de cât spațiu dispui. În funcție de acest lucru, poți alege biroul potrivit. Dacă dispui de suficient spațiu în dormitor, poți amenaja biroul într-un colț al camerei. Poziționează biroul în formă de L cu fața la fereastră pentru a dispune de lumină naturală. În caz contrar, alege o lampă cu picior. Optează pentru un birou cu  sertare multe pentru dosare, într-o nuanță de crem. Acest birou poate fi folosit zi de zi sau poate fi utilizat doar seara pentru a rezolva diferite probleme la laptop.

Sub scară

Spatiul de sub scară este o idee foarte bună atunci când te gândești să iți amenajezi un birou. Renunță la toate obiectele depozitate acolo și folosește un birou simplu. Poți atârna pe peretele din fața biroului o tăbliță de lemn unde poți  să lipești postituri cu diferite sarcini pe care trebuiesă le îndeplinești. Așează pe birou laptopul, un suport colorat pentru pixuri, o lampă și caută un scaun confortbil pentru birou. Ai reușit să îți creezi un spațiu sub scară potrivit pentru acivitățile tale profesionale.

Pe terasa interioară

Nu dispui de o casă mare și nici de un spațiu unde să iți poți amenaja un mic spațiu de lucru pentru tine? Alege tersa interioară și amenajează un birou cu ajutorul unui blat lung, care se folosesc pentru baruri. Poziționează blatul la o înălțime de 90 cm, deoarece este o înălțime potrivită pentru spate. Dacă tocmai ai obținut un job part-time și poți lucra de acasă, atunci biroul tău este numai bun pentru sarcinile tale.

Dulap compact – pe perete

Montează un dulap compact pe perete unde dispui de puțin spațiu pentru un laptop și un scaun. Acesta  este un birou potrivit pentru tine care poate fi amenajat pe hol, în dormitor, sau in living. Dacă nu iți încap pe birou toate lucrurile de care ai nevoie, folosește o cutie de depozitare a documentelor și a obiectelor ajutătore de papetărie.

Pentru mai multe idei de amenajare a biroului tău de acasă intră în secțiunea Amenajări birouri.

Sursa foto: casadex.ro, joocastudio.ro, decorete.ro

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI