TIOR

Amenajarea biroului de acasa – test de stil

În special dacă jobul tău presupune primirea vizitatorilor, dar nu numai, biroul tău trebuie să fie amenajat cu stil: să fie şi elegant, şi comod, şi inspirator. Iar dacă eşti genul de persoană căreia îi plac lucrurile elegante, luxoase, atunci şi spaţiul de lucru trebuie să fie la fel. În cazul în care sugestiile din articolul de faţă nu te "coafează", vizitează articolele anterioare despre amenajarea biroului.

 

Luminos şi modern

 

Păstrează un aspect cât mai luminos şi încearcă să nu aglomerezi foarte tare spaţiul de lucru, chiar dacă nu poţi renunţa la anumite accesorii. Organizează totul în aşa fel încât atmosfera finală să fie una aerisită, unde gândurile au loc să zboare şi să şi aterizeze acolo unde trebuie.

 

Apoi, va trebui să alegi mobilier modern şi din materiale bune: tot mobilierul să fie cât mai simplu lucrat, fotoliile să fie şi confortabile, şi cu tapiţerie de calitate, care nu se încinge, care nu se murdăreşte repede şi care nu se scămoşează după primele trei utilizări.

 

Texturi plăcute

 

Mixul de texturi este o modalitate excelentă de a crea un decor elegant şi cu un aer luxos. Alege un birou cât mai simplu, pentru a putea alege o textură deosebită pentru vopseaua de pe pereţi şi o culoare specială pentru restul mobilierului.

 

Pentru a da impresia unei texturi deosebite a pereţilor de la prima vedere s-ar putea să vrei să iei în calcul decorarea acestora cu tapet (poate fi şi din cel temporar, care este mai uşor de îndepărtat, nu din cel permanent).

 

Obiecte inspiratoare

 

În spaţiul de lucru, indiferent la ce lucrezi, ai nevoie de câteva obiecte care să te motiveze şi să te inspire, aşa încât tu să îţi poţi desfăşura activităţile legate de serviciu cât mai rapid, cât mai eficient şi cu cât mai mult entuziasm şi dedicare.

 

Obiectele inspiratoare pot fi diferite figurine, jucării de colecţie, cărţi importante pentru omul care ai reuşit să fii sau care vrei să ajungi, fotografii, imagini motivaţionale şi aşa mai departe. Aici cu siguranţă tu ştii mai bine ce îţi trebuie.

 

Chic şi relaxat

 

Poţi alege întotdeauna un aspect simplu şi relaxat pentru biroul tău de acasă: nimic prea pompos. Chic şi relaxat, de ce nu? Un scaun simplu, dar cu pernuţă, ca să stai bine, un covoraş moale (ca să fie plăcut pentru tălpile goale) şi colorat (ca să fie plăcut privirii), un tablou de inspiraţie japoneză, câteva decoraţiuni care să simbolizeze eleganţa discretă, echilibrul şi delicateţea care te reprezintă şi te inspiră şi gata! Lasă penultima imagine din galeria foto să te inspire dacă îţi surâde acest stil.

 

Detalii hipnotizante

 

Uită-te la ultima imagine din galeria foto şi vezi că un singur detaliu poate eclipsa întreaga cameră. Dacă vrei o variantă simplă şi uşoară de amenajare a biroului de acasă, atunci poţi opta cu încredere pentru această variantă: amenajează întreaga cameră (sau colţul dedicat spaţiului de lucru) cu obiecte simple, în culori neutre sau pastelori ori chiar nonculori, pentru ca apoi să alegi un element de decor cu o cromatică puternică ce va atrage toate privirile către "dânsul".

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI