TIOR

Alegeti sursa de lumina potrivita pentru birou

Alegeți pentru birou lampa potrivită pentru a dispune de mai multă lumină. Amenajați spațiul de studiu în așa fel încât să aveți toate condițiile. Amenajarea biroului pare un pas foarte simplu, dar totuți necesită atenție la detalii. Astăzi vă oferim câteva sfaturi pentru amenajarea biroului alegând corpul de iluminat potrivit.

Mai mult decât decor

Multe persoane achiziționează o lampă pentru biroul de acasă nu numai pentru o sursă de lumină în plus, ci și pe post de obiect decorativ. Lampa pentru birou are un design deosebit și puteți achiziționa una potrivită persoanalității dumneavoastră. Mai mult, o puteți asorta cu întreg designul din încăpere.  Alegeți o lampă într-o culoare preferată iar în zilele mohorâte cu siguranță vă va înveseli designul ei.

Reguli de bază

Atunci când alegeți o sursă e iluminat pentru birou trebuie să țineți cont de: principiul estetic și de principiul de funcționare. Lampa trebuie să se întegreze cu întreg designul din încăpere. Aceasta este considerată un element decorativ, de aceea trebuie să alegeți cu atenție. Țineți cont de activitățile pe care le aveți la birou și alegeți o lampă cu o luminozitate mai slabă sau mai puternică. Cantitatea de lumină oferită este importantă mai ales când stați până târziu să lucrați la birou sau pur și simplu să citiți. Cantitatea de lumină este cea care contribuie la obosirea ochilor, la uscarea lor, la concentrarea și oboseala acumulată.

Avantaje

Lămpile de birou sunt disponibile într-o gamă variată, cu diferite tipuri de lumină, ceea ce vă permite să o alegeți pe cea potrivită pentru birou.

Magazinele într-un număr foarte mare, pun la dispoziție multe lămpi de unde puteți alege. Astfel le puteți achiziționa în funcție varsta și personalitatea persoanei.  Pentru persoanele mai în vârstă se potrivesc lămpile mai elegante și retro, iar pentru copii, cele colorate și vesele.

Puteți alege dintre o lampă susținută de birou sau una atașabilă. Lămpile atașabile și mobile sunt cele mai folosite, deoarece permite prinderea lor de marginea biroului.

Pentru mai multe idei pentru amenjarea biroului intrați în secțiunea Amenajări birouri.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI