TIOR

Ai biroul acasa? Macar sa fie unul modern!

Avantajul lucrului de acasă este că poţi să îţi amenajezi spaţiul de lucru oricum îţi doreşti. Desigur, există şi alte avantaje, precum economisirea banilor de transport, confortul sporit, faptul că nu mai ai ţinută obligatorie şi că îţi iei pauza de masă oricând doreşti, dar pe noi ne preocupă numai locuinţa ta şi felul în care o amenajezi.

 

Despre amenajarea biroului am mai discutat, însă trebuie să împrospătăm periodic sugestiile şi informaţiile privind amenajarea biroului. Aşadar, uite alte câteva puncte pe care s-ar putea să vrei să le vizezi atunci când îţi amenajezi un birou acasă.

 

Spaţiu suficient

 

Este important să îţi adaptezi spaţiul de lucru la necesităţile tale: dacă eşti o persoană care are nevoie de mult spaţiu, ia toate măsurile pentru a avea cât mai mult loc sau pentru a-ţi păcăli creierul că ai tot locul de care ai nevoie, folosind tehnicile de "mascare" a faptului că un spaţiu este îngust.

 

Scaun mobil

 

Nimeni nu stă numai în faţa unui birou timp de opt ore continuu. Ai nevoie de un scaun confortabil, care să te ajute să păstrezi o poziţie sănătoasă şi potrivită pentru coloană, dar să te şi simţi bine, să poţi întinde picioarele sau să le poţi ţine strânse, să îţi poţi sprijini braţele pe mânerele lui, să aibă un spătar cu înălţimea potrivită, să te poţi da cu scaunul prin casă când te-ai săturat de muncă şi ai nevoie de o pauză, să te poţi apropia şi depărta cu uşurinţă de birou ori de câte ori vrei.

 

Lumina potrivită

 

Unele persoane preferă să nu lucreze decât cu lumina naturală, altele preferă să aibă cât mai puţină lumină din exterior şi să lucreze numai cu lumina monitorului şi, eventual, cu lumina unei veioze micuţe, iar altele vor să aibă parte de lumină puternică tot timpul şi să fie totul cât mai clar.

 

În funcţie de aceste preferinţe, vei lua jaluzele mai groase pentru ferestre sau vei renunţa la orice accesoriu ar putea bloca lumina soarelui, vei alege mai multe sau mai puţin corpuri de iluminat şi aşa mai departe. Pentru inspiraţie, poţi analiza şi imaginile pe care le-am pregătit pentru tine şi le-am încărcat în galeria foto de mai sus.

 

Accesorii pentru inspiraţie şi organizare

 

Poţi agăţa pe unul dintre pereţii apropiaţi de zona de lucru ori o tăbliţă, ori un avizier, ori un tablou motivaţional. Desigur, accesoriile pe care le vei avea pe pereţi şi pe birou şi în birou depind cu toatele de tipul muncii tale şi de personalitatea ta.

 

Sursa foto: freshomedecors.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI