TIOR

Visuri de designer: amenajarea baii

Şi designerii au visuri şi probabil că nu vor reuşi niciodată să achiziţioneze sau să amenajeze atâtea locuinţe câte idei au. Cât despre amenajarea băii... aceasta oferă foarte multe variante de amenajări interioare, iar când imaginaţia ta este fără limite rezultă ceea ce vezi în galeria de mai sus şi multe altele.

 

Vasul de toaletă – separat!

 

De ce trebuie ca atunci când te speli pe dinţi să vezi vasul de toaletă? Nu trebuie! Poţi construi un paravan sau un perete fals pentru a despărţi vasul de toaletă de restul băii. Acest lucru va oferi un plus de intimitate şi confort pentru oricine foloseşte baia, indiferent de acţiunile ce vor avea loc. Desigur, fiecare compartiment al băii va trebui iluminat corespunzător.

 

Chiuvete duble, oglinzi duble

 

Dacă într-o casă locuiesc mai multe persoane, atunci designerii consideră că trebuie să existe anumite facilităţi pentru acestea. De exemplu, cineva să îşi poată pune o mască exfoliantă pe faţă şi altcineva să se poată spăla pe dinţi în acelaşi timp. Pentru acest lucru, ar fi nevoie ca fiecare să aibă chiuveta proprie şi, mai ales, o oglindă proprie (sau o oglindă foarte mare în care să se poată vedea mai multe persoane).

 

În plus, este recomandat pentru familiile cu copii ca cei mici să aibă o baie proprie sau măcar un scaun mic care să îi ajute să ajungă bine la chiuvetă, la accesoriile şi produsele de curăţare corespunzătoare (săpun, periuţă de dinţi, pastă de dinţi, aţă dentară) şi să se aşeze pe vasul de toaletă cât mai bine (fără a aluneca şi a se speria de faptul că ar putea cădea acolo).

 

Totul montat în perete

 

Chiuvetă fără picior, vas de toaletă fără picior – totul montat direct în perete. Astfel, se economiseşte spaţiu şi se oferă impresia unui spaţiu mai mare şi mai aerisit. În plus, va fi şi mai uşor să faci curat, iar dacă eşti persoana care face de obicei curat în baie, înţelegi perfect ce spunem aici.

 

Lumina potrivită

 

Bărbaţii care îşi cosmetizează bărbile acasă într-un fel sau altul (nu contează că se tund sau se bărbieresc) şi femeile care se pensează acasă ştiu foarte bine că lumina din baie contează foarte mult. Iar designerii nu visează decât la cele eficiente modalităţi de iluminare a băii: corpurile de iluminat trebuie să se afle şi în apropierea oglinzii, fie deasupra, fie de o parte şi de alta a acesteia.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI