TIOR

Upgrade in amenajarea baii – alegerea cabinei de dus

Dacă în ultima perioadă ai luat în serios gândul de a remaneja baia, articolul acesta este potrivit pentru o citire amănunțită. Vom vorbi despre cum ne putem upgrada zona cu duș din baie, făcând o investiție înțeleaptă.


O reîmprospătare a designului băii este necesară la o anumită perioadă de timp. Articolul de față răspunde atât nevoilor celor care doresc să înlocuiască o cadă cu un duș, cât și celor care s-au plictisit de vechea amenajare a dușului. Alege idei decorative practice pentru un design contemporan al băii, de care te poți bucura în fiecare zi.


Focus pe perete


Cea mai recentă tendință în home design poate fi aplicată și în amenajarea băii: utilizarea unui perete focal. În cazul în care ești adeptul dușului vertical, peretele atent selecționat în ceea ce privește textura și cromatica poate fi ceea ce îți lipsește. Un perete îndrăzneț atrage privirile către detaliile ce îl compun și îl fac deoebit. Încearcă piatră sau sticlă și un model decorativ aparte.


Duș colorat


O baie a cărei faianță și gresie sunt în întregime albe, iar restul decorațiunilor respectă același ton, poți apela către o schimbare cromatică. Totul alb pare lipsit de viață, așa că adăugarea unor culori vibrante vor insufla lumină și energie încăperii. Există o mare diversitate de nuanțe disponibile pentru plăcile de faianță sau gresie.


De stat în duș


Într-o locuință ce dispune de mult spațiu, poți alege un duș spa. Acesta creează un sentiment de relaxare prin finisajele bine puse la punct. Pentru sporirea acestui sentiment, optează pentru un spațiu de șezut integrat în spațiul de duș. O altă variantă este reprezentată de adăugarea unei bănci de dimensiunea unuia dintre pereți. Trebuie să iei în considerare materialul din care este confecționată, căci acesta trebuie să fie rezistent la umezeală.


Cu iluminat


Chiar dacă, de cele mai multe ori, iluminatul în cabina de duș este trecut cu vederea, noi nu trecem peste. Iluminatul este o caracteristică importantă pe care ar trebui să o regăsim în fiecare baie. Primul pas este alegerea stării de spirit pe care dorești să o creezi în această încăpere. Unele dușuri au un sistem de iluminat integrat, pentru a nu-ți da prea mari bătăi de cap.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI