TIOR

Tendinte 2015: amenajarea baii

Desigur, vor exista întotdeauna metodele clasice de amenajare a băii, dar este bine şi să ştii ce e mai proaspăt prin lume, inclusiv în materie de amenajări de băi. Chiar dacă este "doar baia", n-ar fi rău dacă ai face tot ce-ţi stă în putinţă ca să o amenajezi cât mai frumos, ca să îţi placă să îţi petreci timpul acolo (chiar dacă nu stai o veşnicie în baie) şi să îţi fie comod să o foloseşti. Vorba 'ceea: toată casa trebuie amenajată după chipul şi asemănarea omului.

 

Aşadar, analizează sugestiile noastre pentru amenajarea băii în 2015 şi imaginile din galeria foto şi împărtăşeşte cu prietenii tăi ideile care îţi plac cel mai mult.

 

Gresie asortată

 

Ţi-am mai recomandat şi cu alte ocazii să combini modelele plăcilor de gresie pentru un aspect mai jucăuş şi mai puţin previzibil. Aşa să ştii: că în 2015 se poartă gresia cu mai multe modele. Nu mai trebuie decât să angajezi un meşter bun care să se priceapă să îmbine frumos plăcile de gresie pe care i le pui tu la îndemână.

 

"Au naturel"

 

Naturalul va fi întotdeauna "la modă", aşa cum şi combinaţia alb-negru nu se va demoda niciodată. Mizează pe combinarea materialelor naturale şi a culorilor calde ale lemnului cu alb, gri sau/şi negru şi nu vei da greş niciodată.

 

Pereţi verzi

 

Şi la propriu şi la figurat! A treia imagine din galeria foto îţi arată cât de frumos se vede un perete plin de verdeaţă în baie. Ce trebuie să faci? Îţi laşi o nişă nu foarte adâncă unde să fixezi mai multe suporturi pentru ghivece foarte mici, iar în aceste ghivece vei planta muşchi, plante agăţătoare şi aşa mai departe.

 

Căzi independente

 

Masca pentru cadă nu mai este o noutate. Ori alegi o cadă simplă care să ştie să stea singură în echilibru orice ar fi (inclusiv când eşti în cadă, inclusiv când vrei să te mişti în cadă), ori alegi o cadă care se sprijină pe picioarele ei – poate alegi chiar din cele cu aspect vintage!

 

Mult stil

 

Oricare ar fi stilul tău, ar fi bine să îl imprimi şi în aspectul băii tale. Acest lucru îl vei putea face cu ajutorul accesoriilor, al culorilor folosite, al tipului de finisaje şi aşa mai departe. În general, lucrurile greu de înlocuit sunt alese din cele clasice, dar accesoriile (suportul pentru prosoape, coşul de rufe, coşul de gunoi, suportul pentru periuţe de dinţi, perdeaua de la cadă, oglinda, aplicele, covorul etc) se schimbă din când în când şi, astfel, se împospătează aspectul băii.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI