TIOR

Spa la tine acasa

Transformați baia casei într-o zonă de wellness pentru relaxare.  Dacă vă doriți acest lucru, acum este momentul să vă îndepliniți dorința. Astăzi vă oferim idei pentru a amenaja baia așa cum ați visat de mult timp.

Detalii prețioase

Dacă doriți să transformați locul ca la carte, trebuie să țineți cont de câteva aspecte. În primul rând, aveți nevoie de o  baie mai mare și mai spațioasă. Apoi, aveți nevoie de un pat de masaj. Mascați acest pat de masaj printr-un perete din rigips. Achiziționați betișoare parfumate, lumânări și uleiuri aromate pentru masaj. Vorbiți cu un specialist care poate veni la domiciliu dacă aveți probleme cu spatele sau dacă aveți un job care nu vă permite decât să stați la birou, iar coloana este foarte solicitată.

În al doilea rând, achiziționați accesorii și elemente din cupru. Alegeți și plante verzi exotice în baie. Aceste elemente oferă o notă de eleganță încăperii și vă veți simți ca la un centru spa. O măsuță este potrivită în baie, deoarece puteți așeza prosoapele și alte obiecte decorative care contribuie la întreg decorul acestui spațiu.

Jacuzzi în baie

Un jacuzzi conturează baia prin aspectul luxuriant și sofisticat pe care îl oferă. De atfel, multe persoane care dispun de spațiu și pot achiziționa un jacuzzi în baie se gândesc la facilitățile pe care le oferă acesta.

Pardoseala din baie

Un alt element potrivit pentru băile mari este ceramica ce imită lemnul. Aceasta se potrivește de minune încăperilor mari. Optați pentru faianță lucioasă. Aceasta oferă un aer prețios. Acordați atenție spațiului destinat relaxării, mai ales dacă aveți un loc de muncă solicitant.

Nuanțele pereților

Dacă achiziționați elemente mai deosebite în baie, atunci trebuie să alegeți nuanțe neutre pentru pereții din baie. Culorile sunt capabile să estompeze excesul luxuriant oferit de mobilier și alte elemente din baie. Cremul este potrivit pentru o astfel de baie, este armonios, dar în același timp și dinamic. Puteți să vă jucați cu câteva dungi sau forme geometrice.

Așteptați-vă să alocați o sumă consistentă de bani pentru astfel de dorințe. Elementele care constituie baia nu sunt chiar atât de accesibile pentru buzunarul oricărei persoane.

Pentru mai multe idei întrați în secțiunea Amenajări băi.

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI