TIOR

Soluții rapide de reamenajare a baii

Știm că cel mai bine poți învăța din exemplul celorlalți. Așa că ți-am pregătit câteva idei care te vor ajuta în reamenajarea băii. Urmărește galeria noastră foto și sfaturile de mai jos pentru un rezultat așa cum îți dorești.


Primul pas


Una dintre cele mai la îndemână modificări pe care le poți aduce băii implică schimbarea tipului de iluminat. Nu este nici costisitoare, nici dificilă. În plus, va aduce un aer proaspăt și va crea un spațiu mai mare de desfășurare. Sunt studii care demonstrează că un iluminat slab poate afecta starea ta de spirit. Încă mai stai pe gânduri?


Nu este loc de nicio temere. Îndrăznește să fii original. Tendințele de iluminat specifice băilor moderne îți oferă multe posibilități. Sfatul nostru este să alegi corpuri de iluminat cu led-uri. Sunt considerate a fi cele mai eficiente din punct de vedere energetic.


Cromatica – următorul pas


După ce ai actualizat calitatea iluminatului din baie, poți parcurge și următorii pași. Ușor și rapid de pus în aplicare este o redocorare a suprafețelor mari, cum ar fi pereții. Este indicat să alegi culori deschise, pe care să le accentuezi, pe ici, pe acolo, cu tonuri mai închise. Culoarea trebuie verificată în prealabil pentru a nu prezenta o schimbare de nuanță din cauza iluminatului ales.


Sfaturi practice


Dacă funcționalitatea primează în fața aspectului, avem următoaterele sugestii. În cazul unei băi de dimensiuni reduse este recomandată utilizarea unei palete cromatice deschise pentru gresie și faianță, întrucât nuanțele închise vor micșora și mai mult încăperea. De asemenea, o soluție practică este reprezentată și de dimensiunea oglinzii, astfel, cu cât oglinda este mai mare, cu atât și spațiul pare mai încăpător.


Accesorii pentru baie


Acum, la finalul etapei de reamenajare a băii, mai rămâne de înlocuit accesoriile din materiale textile. Fie că le folosim pentru utilitatea lor, fie pentru aspectul decorativ pe care îl prezintă, după o perioadă de timp, este necesară o reactualizare. Tu ce culori și imprimeuri ai alege pentru prosoape, covoraș și perdeaua de duș?


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI