TIOR

Rocada: dus in loc de cada

O baie nu se rezumă doar la o cadă aleasă cu inspirație, ci și la alte elemente înlocuitoare. Cu ani în urmă renunțam la cadă în favoarea cabinelor de duș neîncăpătoare. Nu aveam încotro. Spațiul era mult prea restrâns. Acum, însă, optăm pentru experiențe cât mai încântătoare în amenajarea băii, cea care ar trebui să fie spațiul nostru intim de relaxare.


Materiale din natură


De la simplele plăci de gresie și faianță, facem trecerea către unicitatea plăcilor din marmură și onix. În încercarea de a crea spații relaxante cu ajutorul materialelor naturale, alegem o cabină de duș decorată astfel. În plus, putem adăuga plăci colorate pentru un efect vizual inedit. Un perete întreg destinat frumuseții artistice va aduce liniștea momentelor petrecute în baie.


Duș în libertate


Nedemodată încă, este baia open space. Cu un duș nedelimitat de vreun perete sau perdea, oferă libertatea de care ai nevoie. Un astfel de concept se adaptează tendințelor actuale în ceea ce privește amenajarea băii. Referitor la cromatica aleasă, designerii optează adesea pentru băile într-o singură culoare. Este o opțiune costisitoare, însă de mare efect.


Duș la dublu


Dușul pentru doi propus de specialiștii în home design este elegant și minimalist. Pe lângă designul bine pus la punct cu panouri de sticlă rezistente, trebuie să asiguri închiderea etanș a acestora. Simplitatea este cheia. Faptul că sticla nu conține inserții de mânere extravagante sau alte accesorii, o face să strălucească și să mențină o atmosferă plăcută.


Plimbare prin ploaie


Te întrebi ce legătură ar putea fi între o plimbare prin ploaie și un duș? Ei bine, un duș poate fi amenajat sub forma unei încăperi personalizate. Din tavan să cadă stropi ca de ploaie. Numai că de data aceasta „ploaia” o poți opri oricând. Este o soluție personalizată, special concepută pentru nonconformiști.


Un loc de relaxare, de reîncărcare a bateriilor, de spălare trupească și sufletească. Tu cum ai descrie acest spațiu? Ai alege să-l decorezi folosind sfaturile de mai sus?


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI