TIOR

Reimprospateaza-ti simturile in baia luminata natural

Oricând ai ocazia, permite luminii naturale să pătrundă în locuința ta. Acest lucru se poate realiza și în cazul camerelor care necesită un grad mai ridicat de intimitate, precum băile. Pe lângă atenția pe care o vom oferi iluminatului, următoarele sugestii pentru amenajări băi fac referire și la un stil decorativ deosebit.

Cabina de duș altfel

De cele mai multe ori, cabina de duș se regăsește între patru pereți, urmărindu-se strict utilitatea designului: un loc care să ocupe cât mai puțin spațiu și care să răspundă nevoilor de te spăla într-un tip cât mai scurt. Cu toate acestea, specialiștii în home design au început să urmărească și alte aspecte, de ordin estetic, care să îmbunătățească designul unei cabine de duș. De aceea, acum poți întâlni în amenajarea băii diferite aranjamente de pereți despărțitor care separă dușul de restul obiectelor sanitare. Lumina naturală nu este neglijată, insă ferestrele au zone opace, speciale pentru păstrarea intimității spațiului.

Duș sau cadă

Amenajarea băii presupune fie orientarea către o cabină de duș, fie către o cadă. Există, însă, mai multe motive pentru care le-ai alege pe amândouă să decorezi același spațiu. Printre acestea se numără: spațiul amplu, faptul că, la un moment dat, vei simți lipsa dușului sau căzii dacă te vei orienta către celălalt obiect sanitar, sau îți dorești ca dușul să fie pentru zilele în care ești grăbit, iar cada pentru zilele destinate relaxării.

Baie cu vedere

Pentru amenajarea băii de vis va contribui și peisajul exterior. De o baie cu vedere frumoasă se bucură, în special, locuințele de la curte. Mulți designeri interiori găsesc soluții și pentru apartamentele care nu beneficiază de o priveliște deosebită. În cazul acesta pot fi aplicate pe suprafața ferestrelor diferite materiale care să creeze atât zone de obstrucționare a vederii vecinilor, acolo unde este nevoie, cât și zone de pătrundere a luminii naturale.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI