TIOR

Refresh pentru baie

Baia are nevoie de împrospătări periodice: împrospătarea atmosferei şi împrospătarea aspectului. Aceste înnoiri ale băii vor reprezenta subiectul articolului de faţă. Noi vom înşira mai multe idei dintre care tu vei putea să o alegi pe aceea care este cea mai potrivită băii tale sau pe cele mai potrivite băii tale. Când lucrurile nu ies chiar „ca la carte”, nu-i bai! Improvizează, adaptează!

 

Duşuri ca în interior, dar afară

 

Chiar şi despre duşurile instalate în exteriorul locuinţei am mai discutat, iar dacă vrei să îţi aminteşti materialul respectiv, va trebui să dai click aici. Nu vom mai dezvolta subiectul şi acum, însă gândeşte-te numai: ce poate fi mai plăcut decât un duş nu prea cald făcut în aer liber, dar în intimitate?

 

Pereţi vorbitori

 

Când pereţii vorbesc... nu trebuie să te temi, căci tu le-ai oferit cuvintele. Îi poţi zugrăvi cu vopsea din aceea de tablă de scris, pe care să poţi scrie şi şterge şi scrie din nou sau poţi să decorezi pereţii din baie cu un tapet cu diferite inscripţii. Chiar şi numai decorarea pereţilor astfel ar putea să împrospăteze întreaga baie.

 

Mai multe despre pereţii care vorbesc poţi citi aici.

 

Culori intense

 

Schimbarea paletei cromatice are de fiecare dată un efect estetic puternic, iar dacă mai alegi şi culori intense revigorarea camerei redecorate este garantată. Aşa cum poţi vedea şi în galeria foto, vei putea să alegi şi culori calde, şi culori reci – impresia de revitalizare este la fel de puternică în ambele cazuri. Trebuie doar să identifici culoarea preferată şi să găseşti nuanţa potrivită.

 

Oglinzi impunătoare

 

Unul dintre elementele ce nu pot liopsi din baie este oglinda. De cele mai multe ori, după oglindă te uiţi întâi când intri într-o baie. Aşadar, cea din baia ta trebuie să aibă un aspect deosebit, pentru a avea un efect estetic cât mai puternic: alege dimensiunile în funcţie de propriile necesităţi, dar alege rama în funcţie de cât de îndrăzneţi vreţi să fiţi. Poate fi foarte colorată sau neutră, foarte lată sau discretă, aurie sau fără sclipire – cumva, însă, tot va trebui să impresioneze.

 

Accesorii noi

 

Desigur, pentru revitalizarea băii poţi alege şi modalităţi mai puţin costisitoare, cum ar fi înlocuirea diferitelor accesorii: poţi schimba covorul, suportul de prosoape, coşul de rufe şi/sau perdeaua de la cadă. În plus, ai observat că băile par a fi noi de fiecare dată când faci curat mai în amănunt? Aşadar, dacă faci curat lună şi mai schimbi şi câteva decoraţiuni, te poţi mândri cu baia ta fără nicio umbră de nemulţumire sau remuşcare.

 

Pentru mai multe idei despre amenajarea, reamenajarea şi împrospătarea băii, click aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI