TIOR

Rafturi potrivite pentru baia ta

Dacă vă hotărâți să amenajați baia și nu știți exact ce anume să folosiți pentru depozitarea celor necesare, noi venim în ajutorul vostru. Vă propunem câteva idei pentru depozitarea lucrurilor utile pentru amenajarea băii.

Îmbinare de finisaje

Este important să aveți spațiu de depozitare. Acestea sunt practice și utile în acelați timp. În acest fel, puteți organiza mai bine soluțiile pentru baie și le găsiți mai ușor atunci când aveți nevoie de ele. Prosoapele, loțiunile, șampoanele, cremele, detergenții și soluțiile de curățenie nu trebuie ținute la vedere. Dacă în baie ați folosit cele mai noi tipuri de finisaje, atunci trebuie să păstrați aceeași linie modernă în baie. Îmbinați lemnul cu sticla, iar oțelul inoxidabil merge la fel de bine cu sticla.

Rafturi ingenioase

Rafturile de-a lungul unui perete sunt foarte utile. Dacă vă plac culorile, alegeți rafturi colorate pentru o pată de culoare. Optați pentru portocaliu, galben, rosu sau verde.

Rafturi plutitoare

Nu știm câte persoane au auzit de rafturile plutitoare. Acestea au un sistem de prindere ascuns, iar după montare dau impresia de plutire. Rafturile plutitoare se încadrează într-un design modern.

Cutii cu capac

Cutiile din bambus cu capac pentru depozitare sunt nemaipomenit de utile. Aici puteți depozita prosoape, iar în alte cutii puteți organiza tot ce aveți nevoie în baie. Cutiile din bambus sunt încăpătoare și puteți depozita multe lucruri utile fără să vă faceți griji că nu încap.

Mobila veche

Dacă îți place stilul vintage, iar casa ta este decorată la fel, dulapurile în același stil sunt potrivite pentru baia ta. Acestea pot fi fixate pe perete sau pot avea picioare atașate. Alegeți mobilier din lemn pentru că se încadrează foarte bine cu designul băii. Mai mult, mobila din lemn se păstrează un timp îndelungat.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări băi.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI