TIOR

Puncte pentru design-ul baii

Discutăm din nou despre amenajarea băii pentru că avem sugestii noi pentru ca baia ta să arate şi mai bine: o parte dintre acestea se referă la reamenajarea băii, iar o parte se referă la mici schimbări pe care le poţi face chiar şi fără a întoarce casa pe dos.

 

Detalii vanitoase

 

Puţină vanitate nu strică nimănui, nu-i aşa? Aşa este, mai ales dacă acestă vanitate se traduce în plan estetic printr-un element elegant şi plăcut privirilor, care să schimbe aspectul întregii camere prin simpla sa prezenţă, aşa cum face fotoliul din a doua imagine din galeria foto. Dacă nu este destul spaţiu pentru un fotoliu, atunci alege un alt detaliu pompos şi colorat, dar elegant: un tablou, o vază sau orice alt detaliu.

 

Finisaje înlocuite şi... îmbunătăţite

 

În timp, finisajele se uzează şi acumulează pete şi defecte pe care nu le mai poţi îndepărta decât odată cu aceste finisaje. În această categorie includem, în primul rând, bateriile şi, în al doilea rând, gresia şi faianţa (în special pe cele care au modele în relief sau grafate în plăcuţele lor).

 

Altă paletă cromatică

 

Zugrăveşte unul sau doi pereţi într-o culoare proaspătă, aşa încât să îi schimbi întregii băi atmosfera: întotdeauna un strop de culoare va adăuga un plus de energie încăperii şi vă va ajuta astfel pe tine şi pe cei care vor folosi baia din locuinţa ta să aveţi o dispoziţie generală mai bună.

 

O oglindă impunătoare

 

O oglindă mare va ajuta la crearea impresiei unui spaţiu mai vast, iar o ramă deosebită va oferi un aer original băii unde va fi aşezată. În plus, ştim foarte bine că nu se poate supravieţui fără oglindă la baie şi, dacă tot este "obligatorie", măcar să fie una frumoasă, nu?

 

Accente armonizate

 

Poţi decora întreaga baie în culori neutre sau nonculori, iar dacă este deja decorată astfel şi nu vrei să o reamenajezi sau nu ai bugetul necesar, atunci încearcă să dinamizezi totul cu ajutorul câtorva accesorii de aceeaşi culoare: o perdea nouă pentru cadă sau un autocolant pentru cabina de duş, prosoape asortate cu perdeaua, o vază de aceeaşi culoare cu flori de aceeaşi culoare, o săpunieră cu aceeleaşi culori şi aşa mai departe. Câţiva stropi de culoare puşi unde şi când trebuie îţi pot schimba întreaga baie.

 

Spatii de depozitare

 

Măreşte numărul spaţiilor de depozitare şi creşte, astfel, eficienţa băii tale. Poţi să atribui câte un sertar fiecărui membru al familiei, într-un sertar păstrează câteva periuţe de dinţi noi, pentru oaspeţii zăpăciţi, într-un altul păstrează prosoapele, într-un altul cosmetice comune şi aşa mai departe. Nu te gândi niciodată că nu vei avea cu ce să le umpli, căci cu siguranţă vei găsi, cu timpul!

 

Ornamente ambientale

 

Poţi alege tot felul de ornamente – important este ca ţie să îţi placă rezultatul final, să îţi amenajezi un mediu ambiental plăcut, relaxant, potrivit nevoilor şi gusturilor tale.

 

Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI