O baie de 5 stele chiar acasa

01-11-2016 / Blog amenajari bai

Mereu ați admirat băile  perfecte din hotelurile în care ați fost cazați în vacanță? V-ați dorit mereu una și acasă? Noi vă oferim idei pentru a amenaja baia exact ca la hotel.

O baie perfectă!

Confortul și voia bună sunt oferite de un design special și deosebit. Multe persoane ar spune că nu este posibil așa ceva. Dar se poate! Puteți apela la un specialist în amenajarea băilor sau puteți să faceți acest lucru chiar dumneavoastră. Mai întâi trebuie să vă documentați în privința confortului hotelier pentru a obține același rezultat relaxant.

Calitate și stil

Unul din criteriile de selecție al unui hotel este calitatea serviciilor oferite. Așa că, în baia de acasă vă doriți să aveți aceleași materiale de calitate. Miciile detalii fac dintr-o baie un loc select. Atunci când alegeți lavoarul pentru baie, asigurați-vă că este unul calitativ. În funcție de stilul pe care îl abordați în amenajarea unei băi, puteți achiziționa obiectele de decor. Stilul scandinav și cel minimalist se potrivesc în baie așa că puteți alege unul dintre acestea.

Călătoriți și improvizați!

În vacanțele în care ați fost, cu siguranță ați văzut tot felul de băi de hotel cu un design unul mai diferit decât celălalt. Toate aceste vacanțe vă inspiră și vă ajută să vă amenajați acasă o baie ca la hotel. Toate acele săruri de baie, flori naturale, bețișoare parfumate și elemente de decor contribuie la o atmosferă relaxantă. Puteți avea o baie de vis punând în practică toate elementele adunate.

Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări băi.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.