TIOR

O baie cat mai aproape de natura, cu accente tropicale

Atunci când vorbim despre amenajări băi în ansambluri rezidențiale, vom folosi, cel mai probabil, idei atrăgătoare. Casa nouă cere decor nou. De data aceasta ne-am întrebat cum va arăta o baie amenajată cu ajutorul accentelor tropicale. Răspunsul l-am găsit și îl vom prezenta în continuarea articolului.

Baia tropicală

Galeria noastră foto ne stă drept mărturie pentru ideile decorative ale unei băi care iubește natura. O baie tropicală va avea întotdeauna o mulțime de elemente naturale: plante, pietre și o cromatică verde cu un strop de galben și albastru. Alegerea unui astfel de stil decorativ este un motiv foarte bun de a include palmieri, tulpini de bambus sau flori tropicale în amenajarea băii.

Spațiu deschis, dar intim

Un element distinctiv al băilor tropicale este spațiul deschis de care dispune încăperea. Dacă acest aspect nu poate fi îndeplinit în totalitate, poți opta pentru sentimentul de open space redat de ferestre mari și o ușă care se poate deschide către curtea din spatele casei. O tendință populară sunt și jaluzelele din lemn ce oferă intimitatea necesară într-un astfel de spațiu.

Mobilier personalizat

Designerii recomandă în băile tropicale ieșirea din tipar prin intermediul unui mobilier realizat la comandă. Explicația este simplă, o baie amenajată special nu se potrivește tiparului clasic al obiectelor sanitare. Rezultatul final va fi o baie personalizată care să răspundă nevoilor de funcționalitate și design.

Atingeri naturale

Am vorbit despre aducerea naturii cât mai aproape de locuința noastră, chiar și până în sala de baie. Plantele și motivele tropicale vor completa designul propus. Tonurile de lemn aduc un echilibru în asocierea cu alte materiale precum piatra. Atingerile naturale nu fac altceva decât să ofere o amenajare aparte, relaxantă.

Sursa foto: houzz.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI