TIOR

O baie ca un living

De ce ţi-ai dori ca baia ta să arate precum un living? Am pregătit câteva argumente pentru care o baie amenajată ca un living este un lucru dezirabil în interiorul locuinţei proprii. Bineînţeles, pentru a putea realiza acest lucru, vei avea nevoie de disponibilitate, înainte de toate, dar şi de spaţiu suficient şi de resurse (financiare, de timp şi de energie) pentru a te ocupa de un proiect mai puţin banal, dar mai complex decât amenajarea unei băi simple. Şi deci? De ce ai vrea ca baia ta să aibă aerul unui living?

 

Pentru că va fi mai primitoare şi mai plină de energie.

 

Sigur, ştii că eşti acasă, în baia proprie, şi te simţi în largul tău. Cel mai probabil este, totuşi, ca decorul să devină plictisitor şi, deşi ţi-ar plăcea să stai mai mult la „înmuiat” în cada cu apă fierbinte, te vei retrage în camera înainte să îţi faci pofta de îmbăiat. Dacă decorul este mai complex, poate îţi va plăcea mai mult să rămâi în această sală a băii până când îţi îndeplineşti toate nevoile sufleteşti şi trupeşti.

 

Pentru că ţi-ar lărgi orizontul de idei de amenajări interioare.

 

Cum îţi amenajezi baia? Pereţi albi, faianţă şi gresie albă, albastră sau verde şi chiuvetă, cadă şi vas de toaletă albe? Excelent! Câtă creativitate!

 

Gândeşte dincolo de ce te-ai obişnuit să vezi în interiorul băii şi gândeşte-te la sala de baie ca la o cameră oarecare, unde poţi colora pereţii oricum îţi doreşti şi unde poţi aşeza piese de artă pentru înfrumuseţarea decorului.

 

Pentru că ar creşte potenţialul de relaxare al întregii camere.

 

În primul rând, dacă baia este amenajată asemenea unui living, se va face mai uşor legătura cu restul casei şi nu te vei mai gândi la baie ca la o anexă a locuinţei tale.

 

Dacă vei introduce în baie mici obiecte de mobilier cu texturi fine, plăcute la atingere, vei face ca sala de baie să fie o cameră îmbietoare şi relaxantă. Întotdeauna îţi va fi afectată dispoziţia de ceea ce te înconjoară, fie că îţi dai seama de acest lucru sau nu.

 

Pentru că, astfel, baia ar deveni mai practică şi ai avea o scuză pentru a-ţi aduce aici jucăriile.

 

Cum adică „jucăriile”? În cel mai simplu mod cu putinţă: poţi ţine aici câteva jocuri simple şi uşoare,  care să fie întotdeauna la îndemână, poţi înfiinţa un raft pentru cărţile de citit în timpul petrecut în baie, poţi să instalezi aici chiar şi un sistem audio care să emită muzică relaxantă şi să facă din simpla ta baie un soi de mini spa. De asemenea, nu ar fi rău să ai aici şi un dulăpior cu „alifii”: uleiuri şi creme de corp, pentru a-ţi hidrata pielea după baie, parfumuri, tratamente pentru ten şi aşa mai departe.

 

Sperând că ţi-a fost de folos materialul de faţă, de invităm să citeşti mai multe despre amenajarea băii aici.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI