TIOR

Nu te-ai fi gandit ca o baie poate arata asa!

Ceea ce îți vom arăta în continuare este o provocare pentru arta amenajării interioare. Renunțăm la ideile clasice și venim, în schimb, cu noi idei pentru decorarea băii. Stilul pop art. Modern, îndrăzneț și atât de colorat.


Unde întâlnim stilul pop art?


Când vorbim de stilul pop art, ne vin în minte elementele de home design care par desprinse din reclame sau benzi desenate. Aparent, ideile decorative pop art nu au o legătură exactă cu restul elementelor decorative. De aceea, ele par, mai degrabă rupte din context.


Stilul pop art îl putem recunoaște după schema de culori vibrantă. Îl întâlnim adesea în living, unde creează o ambianță dinamică și plină de culoare. Emană energie și spirit tânăr. Acest stil se potrivește cel mai bine alături de un mobilier retro și culori contrastante.


Spui „pop art” și efectul este „WOW”


Noi avem o altă propunere pentru tine, chiar dacă nu te-ai fi așteptat la o asemenea combinație. După ce am selectat câteva idei și ne-am pus la punct galeria foto, am spus: „WOW!”. Trebuie să afli și tu despre ce este vorba. Să spunem că ești pe punctul de a-ți reamenaja locuința. Perfect! Poți începe cu baia. Am găsit o sursă de inspirație care te va da pe spate!


O baie ca în reviste


Ca în revistele de benzi desenate, am vrut să spunem. Chiar dacă pare că am dat în mintea copiilor, de fapt, benzile desenate sunt și pentru oameni mari. Dovadă sunt elementele de home design pe care le regăsim în amenajările interioare realizate în stilul pop art. Supereroii vor rămâne elementul care să ne aducă aminte de copilărie. Dacă ne uităm mai bine, personajele din benzile desenate se potrivesc de minune în decorarea pereților unei băi pop art.


Marlyn Monroe – inspirație pentru pop art


Elemente decorative care să o înfățișeze pe Marlyn Monroe vor rămâne o bună sursă de inspirație pentru designeri. Vorbim despre una dintre mărcile culturii pop. Ai regsit-o de atâtea ori în designul locuințelor extravagante. De data aceasta, dacă încă nu ești decis că îți dorești o schimbare radicală în baie, poți alege un tablou pop art cu Marlyn. Te va ajuta să animezi albul pereților și al celorlalte obiecte sanitare. Mai mult, suprafețele lucioase vor ridica standardul băii în stil pop art.


Amenajarea băii în stil pop art


Mobilierul pop art este recunoscut pentru originalitate. Dacă ne referim la obiectele sanitare din baie, acestea respectă aceași caracteristică. Formele sunt rotunjite, culorile – vii, iar împreună cu aspectul asemănător obiectelor din plastic definesc o amenajare neobișnuită pentru baia ta. Paleta de culori luminoase (verde, galben, albastru, roșu) va atrage instantaneu orice privire, așa cum se întâmplă și în galeria noastră foto.


Dacă ești curios să afli cum arată un dormitor sau o altă încăpere în stil pop art, urmărește articolele noastre. Îți pregătim noi idei decorative pentru fiecare cameră, exact pe gustul tău.


Sursa foto: houzz.com, designrulz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI