TIOR

Moda 2015 in amenajarea baii

Nu se poate ca baia ta să nu fie în pas cu moda! Ba da, se poate, dar, dacă vrei să ai o casă care să reflecte tendinţele din design pentru anul acesta, atunci trage cu ochiul aici. Iată câteva dintre cele mai simpatice recomandări ale specialiştilor în ce priveşte amenajarea băii...

 

Corpuri de iluminat suspendate

 

Corpurile de iluminat suspendate pot avea sute de modele... optează pentru cele mai simple, nu pentru candelabre, mai ales dacă îţi doreşti ca baia ta să aibă un aspect plăcut, echilibrat şi, cel mai important, un aspect modern.

 

Elemente de bambus

 

Bambusul este printre materialele preferate de designeri pentru amenajările interioare din 2015. Aşadar, mobilierul din bambus, decoraţiunile din bambus şi chiar bambusul în ghivece nu trebuie să lipsească dintr-o baie modernă amenajată în acord cu tendinţele anului 2015.

 

Deschidere către exterior

 

Pentru a spori farmecul unei băi, una dintre sugestii ar fi să o deschizi către exterior sau, măcar, către una dintre camere (cu o condiţie: fiecare cameră să fie cu baia ei). Dacă nu ai "casă pe pământ" pentru a putea proiecta o baie cu deschidere către grădina de flori parfumate, atunci poate baia ta are o fereastră sau poţi sparge un perete pentru a crea o fereastră (pentru această modificare ar fi bine să contactezi un arhitect pentru plan). Nu numai că se va aerisi mai bine, dar va face sala de baie mai deschisă, mai plăcută şi mai interesantă.

 

Influenţe culturale

 

Fie că vrei să amenajezi baia în stil specific românesc, fie că vrei să pui în funcţiune principii ale altor culturi, detaliile specifice diferitelor culturi sunt "la modă". Poate sună rău, dar arată bine. Analizează imaginile din galeria foto şi vei vedea că, într-adevăr, diferitele influenţe culturale dau un iz personal încăperilor unde sunt puse în aplicaţie.

 

Mai multe despre amenajările băilor poţi citi dând click aici.

 

Sursa foto: decoist.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI