TIOR

Mici minuni de care se bucura alti oameni

Dacă am fi zis "minunate cabine de duş" nu ar fi sunat la fel, dar nu-i aşa că cabinele de duş din galeria foto sunt aproape magice? Arată bine, par confortabile, spaţioase şi eficiente... Par perfecte! Haide să discutăm puţin despre ele şi despre amenajarea băii din acest punct de vedere. 

 

Sandviş de cabină de duş

 

Cum se face sandvişul de cabină de duş? Instalezi o cabină de duş cu uşile transparente în mijlocul unuia dintre pereţii băii. De o parte şi de alta se aşază câte o chiuvetă cu rafturi dedesupt sau câte un dulăpior cu oglindă. Se poate servi cu orhidee naturale la ghiveci, cu lumânări sau cu aranjamente din flori nemuritoare sau crenguţe.

 

Nu uita că după duş ai nevoie de prosoape, de papuci curaţi şi de halat curat. Toate acestea trebuie să fie la îndemână. De asemenea, întreaga zonă trebuie foarte bine luminată, însă culoarea luminii sau modelul corpului de iluminat nu vor depinde decât de gusturile tale.

 

Un duş cu uşile închise

 

Poţi opta oricând pentru o cabină de duş care să îţi protejeze intimitatea: o cabină de duş cu uşi opace, pline. Uite, de exemplu, cât de frumos arată uşile acelea din lemn cu vitralii şi faianţa şi gresia în culori neutre. Astfel, cabina de duş este locul potrivit pentru relaxare, purificare trupească şi conservare a intimităţii.

 

All inclusive

 

Cabina de duş nu trebuie să fie... numai pentru duş. Poate include ori toată baia, cu menţiunea că trebuie alese cu grijă finisajele, trebuie verificată izolaţia şi scurgerea periodic şi trebuie alese elemente rezistente la umiditate sporită, ori numai cada. Ai în galeria foto şi o imagine care să ilustreze o cabină de duş supradimensionată, aşa încât să includă şi cada. Nu arată bine?

 

O cabină istorică

 

Baia o poţi amenaja în orice stil îţi doreşti: industrial, minimalist, tradiţional etc şi îi poţi artibui diferite influenţe culturale sau chiar o notă istorică. Finisajele sunt foarte importante pentru recrearea unui aer istoric: va trebui să optezi fie pentru marmură, fie să cauţi cu foarte mare grijă faianţa şi gresia potrivite, precum şi vasele şi bateriile necesare amenajării complete a unei băi.

 

Simplu, elegant, modern

 

Cabina de duş, asemeni băii, poate fi şi modernă – până la urmă, suntem oamenii vremurilor în care trăim şi tindem să ne înconjurăm cu obiectele specifice erei noastre. Vei avea nevoie de multe oglinzi, de obiecte bine finisate, luminoase şi simple, obiecte care, prin simplitatea lor, oferă o notă elegantă zonei unde sunt aşezate.

 

O cabină bună pentru meditaţie

 

Poţi crea cabina de duş în aşa fel încât să devină locul unde vei medita: duşul este bun pentru împrospătarea trupului, pentru alungarea frigului ori a fierbinţelii şi, astfel, îţi poate crea şi o stare mentală şi emoţională mai bună, oferindu-ţi timpul, spaţiul şi intimitatea de care ai avea nevoie pentru a te gândi la diverse, pentru a medita sau pentru a te gândi să nu te gândeşti la nimic.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI