TIOR

„Matematica” in sala de... baie

Într-un apartament ești obișnuit cu o baie de mici dimensiuni. Însă, dacă te gândești să cauți de vanzare case 4 camere, știi că vei beneficia de spațiul mult dorit pentru amenajarea băii de la parter și a celor două de la etaj. Bineînțeles, rămâne la alegerea ta cât de spațioase sau mici și cochete le dorești.

Probleme matematice

De-a lungul timpului, au existat amenajări băi diverse. Modele variate și culori vibrante, până la acele alegeri simple și sigure, în nuanțe neutre. Ce ne rămâne de făcut acum? Să-i oferim băii toată grija noastră prin alegerea unor finisaje potrivite. Dacă vom gândi matematic, vom găsi cele mai inspirate forme geometrice pentru faianță și gresie. Pe lângă dimensiunea dalelor, trebuie luate în calcul formele și imprimeurile acestora.  

Geometria faianței

Doza de inspirație a zilei constă în cele mai atent colorate și atractive idei de alegere a faianței. Încă se poartă formele geometrice pe suprafața pereților. De aceea, prima noastră soluție vine în întâmpinarea unui decor modern, într-o baie cu elemente ce aparțin stilului industrial. Atât faianța, cât și gresia au în vizor perechea de non-culori alb-negru. Diferențele sunt la nivelul formelor geometrice care, pentru podea conferă continuitate, în timp ce pentru perete – dinamism datorat întrepătrunderii culorii albastre.

Baie ca în Maroc

O baie mică nu reprezintă o problemă în adevăratul sens al cuvântului, mai ales dacă încercăm adăugarea unor culori îndrăznețe care nu se potrivesc spațiilor de mari dimensiuni. Din podea și până în tavan, faianța aduce o ușoară notă de evadare. Inspiră și expiră relaxare prin aspectul perfect al căzii cu suport. Pereții par că te hipnotizează într-un spațiu liniștit. Nuanțele pământii contribuie, de asemenea, la creearea unei atmosfere calde.

Alb-albastru

Mici dale alb-albastre fac o pereche atractivă în orice baie. În cazul de față, vorbim de o ilustrare a unui stil adus parcă dintr-o altă epocă și alt continent. Nu lipsește o ramă special aleasă pentru oglindă, al cărei auriu atrage toate privirile. Natura și-a găsit un loc numai bun, căci luminează și înfrumusețează aspectul băii.

Nuanțe metalice

Amenajarea unei băi albe de sus până jos presupune o mare varietate de posibilități. Noi vom alege nuanțele metalice pentru a oferii încăperii căldura de care are nevoie. Cum vom face acest lucru? Vom adăuga o serie de corpuri de iluminat metalice, pe care le vom asorta cu gresia din aceeași gamă cromatică și accesorii aurii.

Sursa foto: freshome.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI