Marmura Kuma pentru baie

11-10-2016 / Blog amenajari bai

Nu multă lume a auzit de acest finisaj în stil scandinav. Marmura Kuma este preferata specialiștior în design interior. Acest tip de marmură se păstează în tendințe de câțiva ani. De aceea, astăzi vă oferim sfaturi pentru amenajarea băii cu ajutorul acestui tip de marmură.

Ce este Marmura Kuma?

Originea cuvântului povine din limba greacă. „Marmură” descrie acest material ca fiind „alb ca zăpada și piatră fără pete”. Totul a început încă din antichitate. Pantheon-ul din Roma este realizat din Marmură Kuma, la fel și statuia lu David semnată de Michelangelo. Se pare că a ajuns și la noi cu prin intermediului stilului scandinav.

Marmura Kuma este accesibilă ca preț și este ușor de adoptat în orice stil. Cu ajutorul acestuit tip de marmură se pot realiza: mese, accesorii, corpuri de iluminat, lavoare pentru baie și multe altele.

Stilul scandinav

Principiul de bază al acestuit stil este „less is more”. Se recomandă ca Marmura Kuma să se utilizeze în doze mici. Cantitățile mari de marmură obosesc vizual, dar elementele de bază în baie precum un lavoar se potrivește perfect. Lavoarele din marmură nu fac  altceva decât să înfățișeze decoruri contemporane pline de rafinament.

Marmură și lemn

Marmura Kuma se găsește în 4 nuanțe: alb, alb-bej, alb-gri și pergamon. Aceste nuanțe vă ajută să luminați zonele mai întunecate. Acest tip de marmură se potrivește foarte bine cu lemnul. Nuanțele de alb oferite de marmură în baie se asortează ușor cu mobilierul închis la culoare fără să vă dea bătăi de cap. Marmura este acoperită cu un gelcoat protectiv și astfel o puteți sterge ușor. Se potrivește cel mai bine în baie, fiind un produs rezistent, dar și durabil.

Îndrăzniți și încercați Marmura Kuma! Pentru mai multe idei intrați în secțiunea Amenajări băi.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.