TIOR

Marmura - favorita in amenajarea baii de lux

Reședințele de lux au căutat întotdeauna materiale care să le ofere o amenajare interioară deosebită. De-a lungul anilor, marmura a surprins prin diferite forme și nervuri care au creat capodopere vizuale. Acum, marmura este și favorita noastră în amenajarea băii.


Viziunea designerului


Specialiștii în home design pot crea fie decoruri extravagante, fie spații perfect echilibrate pentru igiena personală. O dată utilizat acest material iconic pentru amenajări de lux, te poți bucura de calitatea desăvârșită a marmurei. Diversitatea cromatică și stilistică a marmurei pot sugera viziuni diferite ale designerului și stări la fel de diferite.


Eleganță și rafinament


Reintroducerea marmurei în amenajările interioare confirmă necesitatea folosirii unor materiale de calitate pentru un confort ridicat. Astfel, marmura și-a găsit din nou locul în casa noastră, în baia noastră. Un design modern poate fi oricând creat cu ajutorul unei marmure rafinate cu nervuri închise la culoare și poziționate orizontal. Subliniază eleganța băii printr-un astfel de ambient.


O baie din marmură ce păstrează linii de design rotunjite, oferă eleganța simplității. Doar un singur perete din marmură poate schimba întregul aspect, adăugând adâncime încăperii și un punct de interes central. Utilizarea iluminatului cu efecte dramatice va spori atmosfera confortabilă ce se degajă.


Completări pentru confort


Dulapurile din lemn completează perfect un decor din marmură. Oferă băii o senzație de cald și primitor. Poți adăuga detalii uimitoare care să fie cufundate într-o lumină naturală puternică. În cazul unei căzi ovale, cu design contemporan, se vor încadra perfect rafturile din lemn. Dar asta nu este tot. Adaugă flori, opere de artă, prosoape pufoase sau orice detaliu care îți creează confortul necesar.


De sus până jos


Este uimitor cum marmura devine un material relaxant și liniștitor, folosit cu stil în amenajarea băii. În plus, o baie decorată din cap până în picioare cu marmură radiază un stil de viață modern. Este locul în care te refugiezi de zgomotul și agitația orașului. Relaxarea și confortul ar trebui să domnească în fiecare baie. Așa că nu supraaglomera designul încăperii cu spații de depozitare vizibile și numeroase.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI