TIOR

Mansarda transformata in...

Te lăsăm să ghicești. Poate doar dacă ai trage cu ochiul în galeria noastră foto, ți-ai da seama de ideea noastră năstrușnică. Astăzi vom vorbi despre amenajarea mansardei sau mai bine spus, transformarea ei într-o cabină de duș.


Greu cu amenajarea mansardei


O mansardă are un grad mai ridicat de dificultate în ceea ce privește organizarea spațiului. Amenajarea unei astfel de încăperi pune la încercare imaginația și abilitatățile practice în ale home design-ului. Forma deloc obișnuită a acoperișului contribuie la un aspect înghesiut. Elementele decorative atent alese pot diminua aceste neplăceri vizuale.


Avantajul dușului din mansardă


Ce poate fi mai minunat dacă nu să te poți bucura de o lumina caldă, naturală, pentru dușul de dimineață? Revigorant. Pentru un început de zi plin de energie poți alege să îți amenajezi camera de duș în cel mai personal mod. Noi avem câteva idei inspiraționale pe care le vei găsi în galeria foto.


Cabină de duș în fomă de „A”


Structura arhitecturală a mansardei are forme abrupte, iar spațiul ți se pare dificil de organizat. Nicio problemă, specialiștii în home design îți prezintă un astfel de spațiu drept oportunitate. Dacă le vei urma îndemnul, poți obține o cabină de duș spațioasă și luminoasă.


Tu ai alege să îți transformi mansarda în spațiul de relaxare destinat băii?


Sursa foto: decoist.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI