TIOR

Mai aproape de natura – amenajari bai incredibile

Baia a devenit o cameră folosită nu numai pentru toaleta de rigoare, ci și un loc pentru relaxare, liniște și pace. Și ce alt mod de a te simți mai calm decât să te înconjori de frumusețea verde a naturii? Natura verde conferă un sentiment de beatitudine și sunt mai multe feluri prin care o puteți introduce și în amenajări băi.

Perete de sticlă
  
Dacă sunteți destul de norocos încât să aveți o grădină de cealaltă parte a băii, de ce să nu instalați o cadă la nivelul solului și o ferestra ce ține cât tot peretele? O astfel de investiție vă va asigura o baie liniștitoare, cu o priveliște relaxantă, adică exact ce veți avea nevoie la sfârșitul unei zile obositoare.

Baie în grădină
  
Ați putea, desigur, să vă mutați cada de baie direct în grădină! Imaginați-vă o încăpere separată ce tronează în mijlocul grădinii, o baie înconjurată de aer curat și plante verzi îmbietoare. Asta în cazul în care vecinii nu sunt o problemă. Sau poate o mică verandă cu pereți pe jumătate pentru cei cărora le place mai mult intimitatea. Acest design nu este însă recomandat pentru zonele cu climat rece.

Plante verzi 
  
Plantele verzi nu sunt folosite în mod obișnuit în cadrul amenajărilor de băi. Însă există o mulțime de tipuri de plante care adoră umiditatea. Pe lângă asta, odată cu alegerea unei ferestre mari prin care lumina solară poate intra nestingherită ați rezolvat și acest impediment. În plus, plantele sunt întotdeauna binevenite în orice încăpere, mai ales într-una care deservește ca și loc de relaxare.

Flori uscate
  
De ce să apelați la o mulțime de odorizante de cameră, care pe lângă faptul că de multe ori deranjează, sunt și nocive? Alternativa naturală și fără efecte adverse este potpouri-ul, care se traduce prin flori și plante uscate, pe care îl puteți crea chiar dumneavoastră. Veți avea, astfel, o baie cu un aer parfumat și proaspăt, mai aproape de natură.

Sursa foto: home-designing.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI