TIOR

In jurul lumii – bai moderne in diferite tari

Ca orice alt domeniu, home design-ul s-a dezvoltat în funcție de oameni, locuri și cultură,inspirându-se din peisaje, tradiții și stiluri de viață. Astfel, civilizațiile și-au pus de-a lungul timpului amprenta și în amenajările interioare.

Primele relatări despre utilizarea băilor datează încă din anul 3000 î. Hr. Desigur, baia avea pe vremea aceea o cu totul altă formă decât cea pe care o cunoaștem astăzi, fiind folosită, în general, pentru purificarea corpului înainte de a păși într-un loc sacru. Acum băile sunt moderne și cochete, iar în decorarea lor se investește timp și atenție.

Agitația Americii

Trafic intens, modă, zgârie-nori, tehnologie, agitație. Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele ce definesc stilul de viață american. O baie în acest stil implică obiecte strălucitoare negre, lumini și zgârie-nori pe fundal.

Aerul oriental al Arabiei

Când spuneți Arabia Saudita probabil că vă gândiți la femei ce lasă la vedere doar ochii, la tradiții stricte și la mâncăruri delicioase. O baie în stilul acestei țări este o încăpere cu aer oriental, ce aduce aminte de aur și pietre prețioase, cu detalii fine și atent lucrate și coloane din piatră.

Spiritualitatea Japoniei

Cultura japoneză vizează în mare parte spiritualitatea, apropierea de credință și natură. Acest aspect se regăsește și în băile sale liniștitoare, cu pietre rustice și copaci de bambus. O baie din Japonia ar putea foarte ușor păcăli creierul, încât să credeți că sunteți, de fapt, în aer liber, nicidecum în baia unei locuințe.

Egoul Italiei

Italia este țara unde mănânci cele mai bune paste și cea mai delicioasă pizza. Tot în Italia se regăsește și orașul care nu de puține ori a fost declarat capitala europeană a modei – Milano. Nu e de mirare că italienii sunt atenți la orice detaliu, iar acest fapt se reflectă și în design-ul băilor. O baie în stilul Italiei e decorată cu statui de marmură, candelabre sclipitoare și gresie lucioasă neagră.

Sursa foto: home-designing.com

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI