TIOR

Idei simple pentru amenajarea baii

Amenajarea băii nu trebuie să fie un proces dificil, ci o activitate uşoară şi plăcută, cu rezultate eficiente şi mulţumitoare pentru toţi cei ai casei. Aşadar, va trebui să te documentezi foarte bine înainte de a face orice alegere, să găseşti elementele potrivite (pentru tine şi pentru baia ta, dar şi între ele) şi abia apoi să pleci la cumpărături. Acum, analizează imaginile din galeria foto pregătită pentru tine şi vezi dacă găseşti ceva pe gustul tău.

 

Şi duş şi cadă

 

Dacă spaţiul îţi permite, este ideal să ai şi o cadă, şi o cabină de duş – oricine doreşte din când în când o baie în cadă, iar atunci când nu ai timp de o baie adevărată, nu are rost să uzi toţi pereţii, ci este potrivit să ai o cabină de duş.

 

Uşi transparente şi incolore

 

În interiorul băii, s-ar putea să vrei să delimitezi zona de cosmetică de zona de baie şi de zona satisfacerii nevoilor fiziologice. Cel mai bine ar fi să alegi pentru această departajare pereţi transparenţi şi incolori, iar dacă vrei să separi cada şi cabina de duş de restul băii, uşile din sticlă sau plastic sau orice alt material transparent şi incolor, care să poată păstra aburul în acea parte a băii.

 

Simplitate şi fineţe

 

Uneori, este mai bine să păstrezi un aspect cât mai simplu, cât mai fin, cât mai elegant. Nu are rost să împopoţonezi baia cu tot perdele cu model, cu gresie cu model, cu diferite covoraşe cu imprimeuri, cu faianţă lucioasă, sidefată sau cu model şi aşa mai departe.

 

Alege instalaţii sanitare şi finisaje cât mai simple, aşa încât totul să fie echilibrat, confortabil, relaxant. Intimitatea şi relaxarea sunt trăsături foarte importante pentru orice baie, în special pentru cele de acasă.

 

Accesorii alese cu grijă

 

Nu spune nimeni că trebuie să renunţi la orice fel ornament, dar cele care vor exista în baia ta trebuie alese cu grijă. Poţi alege tablouri, banchete, suporturi personalizate de prosoape, coşuri speciale pentru rufele de spălat, perdele decorative, covoare şi aşa mai departe. Trebuie numai să fie destul de discrete şi să se potrivească din punct de vedere cromatic, al modelului şi al texturilor.

 

Sursa foto: freshomedecors.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI