Cum iti organizezi lucrurile in baie?

01-12-2014 / Blog amenajari bai

Şi obiectele din baie trebuie să aibă un loc al lor, fie că sunt numai pentru design, fie că au şi o întrebuinţare anume. Cum organizezi lucrurile în baie? Cosmetice, produse de curăţat, produse pentru propria igienă – toate acestea au nevoie de câte un loc potrivit frecvenţei utilizării, tipului de produs şi specificaţiilor de pe ambalaj.

 

În plus, în baie vei avea întotdeauna nevoie de un coş pentru rufe şi un coş de gunoi; poate chiar şi un coş din împletituri din materiale naturale pentru a ţine prosoapele curate şi uscate, gata pentru a fi folosite.

 

O etajeră prietenoasă... sau mai multe

 

În special în apropierea oglinzii ar fi recomandat să ai cel puţin o etajeră unde să poţi aşeza diferite obiecte: pasta de dinţi, borcănelul cu periuţe de dinţi, soluţiile de spălat faţa, aţa dentară şi aşa mai departe. În general, cosmetice şi accesorii lăsate la îndemână sau organizate frumos în cutiuţe potrivite.

 

O măsuţă pliabilă, gata de acţiune

 

Dacă ai două chiuvete (în special în locuinţele cu mai mulţi membri aşa este recomandat), atunci o măsuţă aşezată între ele ar merge perfect pentru a evita aglomerarea marginilor chiuvetei. De ce pliabilă? Pentru ca atunci când vrei să faci curăţenie să o poţi strânge, să o poţi pune la o parte şi să îţi fie mai uşor să îţi vezi de treabă, fără să fie mare bătaie de cap nici când o aşezi înapoi şi aşezi şi toate obiectele care trebuie să stea pe ea în ordine.

 

Un pervaz pentru accesorii

 

Dacă ai o baie cu geam, atunci ar fi recomandat ca geamul să se poată rabata, aşa încât să poţi folosi şi pervazul ca spaţiu de depozitare. Ori, dacă nu vrei să depozitezi nimic aici, atunci aşază nişte lumânări parfumate (sau neparfumate) pe care le vei aprinde atunci când faci baie, pentru a asigura o atmosferă cât mai relaxată şi relaxantă.

 

Iar dacă nu ai o fereastră la baie... s-ar putea să te intereseze şi acest articol

 

Borcănele cu minuni şi coşuri de tot felul

 

Pe etajera de lângă oglindă ar fi drăguţ să ai un borcan transparent cu mentosane ambalate individual pentru atunci când ai oaspeţi şi spălatul pe dinţi nu este tocmai accesibil. Alături, ai putea ţine un vas cu potpourri sau un suport pentru beţişoare parfumate. Poţi ţine la îndemână şi un coşuleţ împletit cu mai multe săpunuri – pentru design, dar şi pentru parfumarea băii.

 

De altfel coşurile (din lemn, din material textil sau din metal) pot fi folosite şi pentru a strânge rufele de spălat, şi pentru a ţine hârtia igienica la îndemână şi tot aşa mai departe. O întrebuinţare tot li se va găsi! Vezi doar şi în galeria foto că sunt multifuncţionale!

 

Piese de mobilier vintage

 

Cu siguranţă vei observa şi în galeria foto că în baie poţi aşeza tot felul de piese de mobilier vintage, de la dulapuri până la fotolii, iar acestea vor arăta foarte bine şi vor oferi băii tale un aer chic şi confortabil.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.