TIOR

Culoare in baie pentru un plus de valoare - prima parte

De cele mai multe ori, întâlnim nuanțe neutre în amenajarea băii. Această cromatică populară în rândul noilor proprietari de case și apartamente noi din București, nu ar trebui să restricționeze adăugarea unor culori vii, atrăgătoare. În continuare, ne dorim să înlăturăm mitul din home design conform căruia într-un spațiu mic este riscant să optăm pentru culori puternice.

Culoarea preferată

Iată ce nuanțe ne recomandă specialiștii în home design, astfel încât să obținem un aspect proaspăt în amenajarea băii. Totodată, vom opta pentru un spațiu relaxant în care să fie prezentă senzația unui design impecabil de curat, necesară în orice încăpere. Dacă ar fi să alegi dintre culorile preferate, pentru care ai opta atunci când vine vorba de amenajarea băii?

Perete cu accent

Pentru un efect surprinzător de colorat, peretele cu accent cromatic vine în întâmpinarea ta. Putem vorbi și despre pereții cu accent, însă vopsirea unuia singur poate fi mai ușor de acceptat și de către cei care nu îți doresc o schimbare radicală în baie. Așa cum vei observa și în galeria foto, designerii se orientează către peretele din dreapta pentru a-l determina a fi mai aspectuos. Cu toate acestea, nici peretele din fața ușii nu este de dat la o parte, aici putându-se crea un puternic punct focal.

Plăci ceramice jucăușe

În cazul în care ideea de adăugare a culorii într-o cantitate atât de mare, pe suprafața unui întreg perete, nu reprezintă o opțiune pentru tine, te poți reorienta. Îți propunem folosirea unor plăci ceramice în culori diferite, care să se potrivească gusturilor tale. Această metodă decorativă poate fi utilizată atât pentru zona dușului și crearea unui efect ca „de ploaie” albastră, cât și pentru zonele din spatele chiuvetei. Pentru cei mai curajoși, aceștia pot acoperi suprafețe mai mari din perete.

Verde, dar natural

Interesul vizual poate fi atras și prin intermediul naturii. Da, se poate și în baie o amenajare naturală. Nu excludem nici plantele sintetice, pentru colorit, însă atenția noastră se va îndrepta către cele reale. Câteva plante adaugă un aer proaspăt amenajării băii, atât prin naturalețe, cât și prin cromatica verdelui crud.

Sursa foto: freshouse.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI