TIOR

Craciun fericit... in sala de baie!

Am mai scris acest lucru şi în alte articole: de Crăciun, nu ornezi numai intrarea în casă şi livingul! Ideal este să decorezi toată casa! Da, inclusiv baia

 

Ornamente generice

 

Pentru baie, nu este necesar să cumperi decoraţiuni scumpe, trebuie doar să improvizezi detalii micuţe şi drăguţe. De exemplu, poţi să desenezi tablouri mici cu oameni de zăpadă (colorezi cu cerneală o pagină întreagă, apoi cu un beţişor de urechi înmuiat în clor începi şi desenezi formele dorite) sau poţi realiza colaje cu ajutorul unor decupaje din reviste.

 

O altă variantă ar fi să cauţi borcănele mici şi perfect transparente în care să pui o crenguţă de brad sau de laur (ilex aquifolium) şi o lumânare mică în apă. Astfel vei împrumuta şi băii tale puţin din spiritul Crăciunul şi poate vei oferi şi aromă proaspătă de brăduţ. Desigur, ideal ar fi ca în baie să ai tot timpul şi o trusă de odorizare (price instrumente pentru aromaterapie: odorizant de cameră, beţişoare parfumate, potpourri, lampă de aromatizare etc).

 

Ornamente pentru hârtia igienică

 

Hârtia igienică pare un lucru foarte banal, dar poate deveni foarte uşor obiect decorativ. Introdu în rola de hârtie o crenguţă de brad (cu sau fără conuri micuţe), apoi leag-o cu o panglică albă, verde, roşie sau aurie, după cum se potriveşte mai bine băii tale. După ce se golesc câteva role, transformă cartonul rămas în Moşi Crăciuni sau reni.

 

Ori, şi mai uşor, cumpără un suport simpatic pentru hârtia igienică şi nu va mai trebui să îţi baţi capul mai departe.

 

Ornamente pentru vasul de toaletă

 

Există huse pentru orice! Inclusiv pentru vasul de toaletă! În galeria foto vei vedea două dintre cele mai simpatice huse pentru vasele de toaletă: unul cu model de ren şi unul cu model de om de zăpadă.

 

Ai putea oricând ca pe bazinul de apă să lipeşti numai un autocolant simpatic cu tematică potrivită sărbătorilor de iarnă, şi poţi proceda la fel şi cu primul capac al vasul de toaletă, pentru a nu te mai chinui cu husa pentru acest element al băii.

 

Ornamente pentru cadă

 

Pe marginile căzii poţi aşeza lumânări cu model sau lumânări simple, dar parfumate. Poate ai găsit deja un magazin cu o perdea simpatică pentru cada ta, aşa cum este cea din galeria foto... sau poate chiar ceva mai drăguţ de atât.

 

Iar atunci când te pregăteşti să faci baie... nu te bălăci pur şi simplu. Toarnă sare de baie şi spumant de baie, iar spuma modeleaz-o în formă de om de zăpadă... dacă ai nevoie de inspiraţie, priveşte ultima poză din galeria foto.

 

Sursa foto: pinterest.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI