TIOR

Ce tip de oglinda se potriveste pentru baia ta

Estetica unei încăperi este foarte importantă atunci când vine vorba de amenajarea băii. Chiar dacă este rotundă, ovală sau pătrată, oglinda creează iluzia de mult spațiu. Astăzi vă împărtășim câteva idei pentru amenajarea băii de dimensiuni mici sau de dimnesiuni mari în funcție de forma oglinzii.

Oglinda ovală

Tendințele din ziua de astăzi ne oferă posibilitatea să jonglăm cu formele și dimensiunile. De aceea, poți alege pentru baia ta orice formă dorești. Dacă alegi o oglindă ovală, accesorizeaz-o cu o ramă de lemn și spoturi. Dacă baia ta este albă, rama de lemn se încadrează perfect. Poți opta pentru o oglindă cu rafturi sau fără. Ghiuveta potrivită este un lavoar incorporat într-o mască de ghiuvetă cu dulap. Optează pentru marmură gri.

Oglinda pătrată

O altă propunere interestă este oglinda pătrată. Alege o oglindă pătrată fixată pe perete sau o oglindă pătrată care este defapt ușa dulapului fixat tot pe perete. Această oglindă integrată este o idee practică și utilă.

Rama oglinzii poate fi din sticlă spartă, sticlă argintie sau o ramă cu model floral alb. Aceste tipuride rame oferă un aer modern băii tale. Mai mult, dacă vrei să ieși din tipare, accesorizează oglinda pătrată cu o ghiuvetă rotundă. Îndrăznește să faci asocieri inedite!

Oglinda rotundă

O altă abordare este oglinda rotundă. Accesorizează oglinda cu un mobilier wenge. Ieși din banal și folosește o oglindă rotundă formată din mai multe oglinzi suprapuse cu lupă. Amenajează langă această oglindă și una fără lupă. Iți poți admira chipul într-o oglindă specială în fiecare zi!

Ultimele detalii

Nu uitați să accesorizați oglinda cu o ghiuvetă și cu o baterie potrivită. Ai de ales dintr-o gamă largă de modele. Magazinele ne oferă posibilitatea să alegem ce ne dorim. Lucrurile din jurul oglinzii sunt optionale, la fel și bețișoarele parfumte din baie, ghivecele cu flori, lumânările parfumate, suportul pentru prosoape sau corpurile de iluminat. Aceste detalii contează chiar dacă optezi pentru un stil clasic, retro, romantic, vintage, contemporan sau modern. Cu siguranță olinda aleasă va îmbrăca perfect baia împreună cu celelalte piese de mobilier.

Sursa foto: evalight.ro, casadex.ro, edil-italy.ro, renovat.ro

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI