TIOR

Cand te uiti in oglinda din baie, mai bine ai face asta...

Ai schimba-o. Ei bine, atunci când vine de amenajarea băii, cunoaștem numeroase moduri de a obține aspectul dorit în doar câțiva pași. Alegerile inspirate pot începe de la corpuri de iluminat, cromatică, accesorii. Cu toate acestea, oglinzile sunt nelipsite din decorul oricărei băi. Cum alegem oglinda potrivită, ne spun specialiștii în home design.


Pentru că oglinzile reprezintă o necesitate în fiecare baie, nu trebuie să le tratăm cu superficialitate, ci din contră. Fie că ești în căutarea unei modificări majore pe care să o aduci băii tale, fie că te orientezi către actualizarea stilului cu o piesă atractivă, am adunat câteva idei inspiraționale.


Cu sau fără cadru


În funcție de spațiul și stilul de amenajare al băii, poți încerca să înlocuiești vechea oglindă cu una impresionantă, mare. Adăugarea unui cadru în jurul oglinzii conferă un aspect finsat, plăcut. Dacă optezi pentru un spațiu minimalist, renunță la oglinzile înrămate.


Oglinda dublă


Duplicarea stilului oferă un aspect uimitor. Ideal în băile în care se regăsesc chiuvete duble, oglinzile multiple pot fi folosite drept alternativa unei onglinzi mari. Liniile curate si finisajele simple creează o estetică elegantă.


Stil neconvențional


Încă nu știi ce model de oglindă se potrivește cel mai bine băii tale. Noi îți recomandăm să alegi o formă neconvențională ce se încadrează perfect în băi de orice dimensiune sau stil de amenajare. Dacă ne referim la modelele inspirate din trecut, forme interesante și modele sofisticate se regăsesc în stilul de epocă. Este o medalitate perfectă prin care poți adăuga un plus de „altceva”, fără prea multe accesorii inutile.


Oglinzile potrivite


Cum să ajungi la oglinzile potrivite dacă nu îți pui creativitatea la încercare? Adună diferite oglinzi în diferite forme și dimensiuni. Stilul nu trebuie să fie o barieră în amestecarea și potrivirea lor. Obține o galerie de oglinzi pentru peretele din baie. Un astfel de aranjament este indicat să fie realizat pe un singur perete.


„Reflectoare” de lumină


O oglindă simplă, neașteptat, dar contribuie la actualizarea băii. Cu un adaos de farmec și iluminare, iată ce efect minunat. Oglinzile iluminate sunt ideale pentru doamne și domnișoare, fac mai ușor procesul de aplicare al machiajului. Dacă baia nu beneficiază de lumină naturală, alege surse de lumină calde, în niciun caz fluorescente.


Modalități de prindere


Din punct de vedere tehnic, cele mai multe oglinzi sunt agățate pe perete. Cu toate acestea, suspendarea oglinzilor printr-un sistem de prindere poate fi o modalitate de a aduce interes acestei încăperi. Transparent, cu tematică nautică, sârmă cu aspect industrial fiecare contribuie la un design diferit al băii.


Sursa foto: freshome.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI