TIOR

Cada din lemn - o tendinta de pus in practica

Dacă te-ai gândit că universul amenajărilor interioare nu o să te surpindă prea curând, ei bine, avem un subiect cât se poate de interesant. Aducem cu încredere cada din lemn în vizorul celor pasionați de ultimele tendințe în materie de home design. Descoperă cât de ușor poți aduce noi elemente în amenajarea băii:


Sugestie de la specialiști


Ne-am obișnuit cu obiecte sanitare din materiale greoaie. Din punct de vedere al cromaticii alegem alb, căci ne dorim ca baia să strălucească de curățenie. Însă, în timp, această misiune este din ce în ce mai dificil de îndeplinit. Te-ai gândit până acum să îți reamenajezi baia, centrând atenția asupra căzii? De ce astfel? Pentru că specialiștii în home design vin cu o sugestie de pus în practică: cada din lemn.


Formă și stil


Folosirea unei căzi din lemn în amenajarea băii aduce de la influențe minimaliste, până la cele asiatice sau rustice. Formele diferă și ele, în funcție de spațiul de care dispui și încadratura pe care vrei să o obții. Te simți ca la ora de matematică atunci când trebuie să alegi între forma de dreptunghi, trapez sau, din contră, fără colțuri, pentru o continuitate vizuală a designului.


Confort de durată


Unei băi spațioase nu ar trebui să îi lipsească o cadă din lemn. Vei crea zona ta de confort la superlativ, iar din punct de vedere decorativ, punctul de interes va fi asupra obiectului sanitar din material natural. Confecționate din lemn de esență tare, tratat cu tot felul de substanțe pentru a fi folosit în siguranță în mediul umed, căzile din lemn sunt făcute să dureze în timp.


Locul potrivit


Cada din lemn oferă flexibilitate și în ceea ce privește montarea. De cele mai multe ori, sunt preferate variantele concepute cu stativ, pentru o poziționare în mijlocul băii sau orice altă zonă de interes. În cazul băilor care nu dispun de spațiu larg de amenajare, pot fi solicitate modelele de căzi potrivite poziționării lângă un perete. Indiferent de metoda aleasă, trebuie să cunoaștem atât rolul utilitar al căzii, cât și cel estetic.


Sursa foto: houzz.com

 

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI