TIOR

Baie speciala pentru doamne si domnisoare

Nevoile sexului frumos sunt diferite față de cele ale sexului tare. Atunci când se pune problema timpului petrecut în fața oglinzii, știm deja că femeile, după cum ar spune un bărbat: „nu mai termină odată de aranjat”. De aceea, ele au nevoie de un spațiu special, iar în continuare ne vom referi la amenajarea băii și a spațiului destinat aranjatului de zi cu zi.


Special pentru că…


Îți vei îmbunătăți ritualul de dimineață. În plus, vei renunța să alergi dintr-o cameră în alta pentru o lumină mai bună. Diminețile nu vor mai fi agitate, ci organizate. Astăzi îți vom prezenta câteva idei de amenajare a locului dedicat machiajului și aranjării părului.


Feminitate și eleganță


Timpul petrecut în fața oglinzii ar fi bine să inspire feminitate și eleganță. O astfel de atmosferă poate fi redată de mobilierul ales pentru baie. Poți alege să îți amenajezi baia respectând regula alubului pur, dar cu un strop de culoare. Un scaun roz sau blue, specific gusturilor tinerești. De asemenea, poți încălca regula de home design amintită anterior și să optezi pentru decorarea pereților cu modele florale sau simpla colorare a acestora.


Atmosferă regală


Cine nu își imaginează, la un moment dat, cum ar fi să ducă o viață de prințesă? Amenajarea locuinței poate fi unul din momentele în care îți pot îndeplini acest vis. În ciuda faptului că elementele decorative de inspirație regală se potrivesc cu greu în anumite interioare, poți opta pentru un astfel de mobilier în baie. Vorba aceea: baia este locul în care împăratul merge singur. De ce să nu aibă și împărăteasa un loc special pentru ea?


Iluminatul băii


Pentru un machiaj îngrijit, de mare folos este lumina naturală. În funcție de perioada zilei, aceasta poate fi mai intensă sau mai redusă. De aceea, trebuie să acorzi o atenție deosebită iluminatului artificial. În galeria noastră foto vei găsi câteva sugestii.


Tu cât timp petreci în fața oglinzii înainte de o întâlnire?


Sursa foto:houzz.com

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI