TIOR

Baie

Amenajarea băii poate avea tot felul de rezultate, în funcţie de stilul de amenajări interioare ales pentru baia ta, dar şi în funcţie de materialele alese. De data aceasta, vom recomanda folosirea de materiale naturale, fiind una dintre tendinţele anului în ce priveşte amenajarea băii. Şi de ce nu ai alege "au naturel"? Uită-te în galeria foto, analizează imaginile încărcate de noi, citeşte aceste câteva rânduri pe care le-am adunat pentru tine şi apoi spune: este sau nu o idee bună?

 

Placări cu piatră naturală

 

Poţi placa cu piatră naturală pereţii sau poţi alege să ai podele din piatră. Ba chiar mai mult, în funcţie de spaţiul disponibil, poţi alege să ai şi o banchetă creată din piatră masivă sau să construieşti un şemineu pe care să îl plachezi cu piatră naturală. Aceasta are avantajul unei palete de culori neutre şi calde care ar oferi băii tale un aer prietenos, relaxat şi uşor de asortat cu orice ţi-ai dori.

 

Vase din materiale naturale

 

Cada, chiuveta şi/ sau vasul de toaletă pot, la rândul lor, să fie confecţionate din tot felul de materiale care pot fi etichetate ca "naturale": piatră, metal, marmură, sticlă cu toate variaţiile acestora.

 

Instalaţii cu aspect natural

 

Bineînţeles că instalaţiile (toate ţevile care sunt la vedere, precum şi bateria de la cadă şi cea de la chiuvetă) trebuie să fie asortate vaselor din baie. Va trebui să alegi cu grijă: nuanţe calde sau nuanţe reci? Sclipiri argintii cu inox, oţel, aluminiu etc sau aurii, cu aramă, bronz etc? Sunt alegeri simple, dar care îţi aparţin în totalitate.

 

Ţine cont şi de restul ornamentelor care vor mai apărea în baie şi încearcă să asortezi totul: coşul de rufe, suportul pentru prosoape, suporturile pentru cosmetice şi aşa mai departe.

 

Decoraţiuni naturale

 

Acordă atenţie şi detaliilor! Niciodată nu trebuie să îţi scape acestea: şi ele trebuie să arate cât mai natural: rama oglinzii poate fi din împletitură sau poate fi handmade din crenguţe sau frunze tratate aplicate pe o bază corespunzătoare, din dopuri de plută sau din orice alt material îţi place şi te poate inspira pentru acest proiect. Nu uita nici de vazele cu flori proaspete sau de ghivecele cu plante naturale!

 

Elemente brute pentru un aspect cu adevărat natural

 

Uită-te la stânca ce a "răsărit" în cabina de duş din prima imagine sau la chiuveta din penultima imagine şi te vei lămuri ce înseamnă "element brut", în cazul în care aveai dubii. Este uşor să creezi o atmosferă plăcută şi relaxată cu elemente naturale care să nu fie foarte finisate.

 

Sursa foto: houzz.com

 

 

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.48 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI