TIOR

Baia turcoaz cu elemente moderne

Alegeți o baie într-o nuanță de turcoaz pentru a avea o casă modernă. Îndrăzniți să vă transformați baia în cel mai relaxant loc alegând culori vibrante și detalii fine aurii. Astăzi vă propunem câteva idei pentru amenajarea băii așa cum vă doriți.

Combinații de culori

Combinațiile de culori turcoaz cu maro și turcoaz cu alb vor face furori mereu in baie. Dacă alegeți prima combinație, turcoaz cu maro, puteți achiziționa mobilier din lemn masiv, o ghiuvetă din marmură și accesorii turcoaz. Alegeți să aveți pereții albi, iar culoarea lemnului și turcoazul accesorilor vor armoniza camera. Alegeți gresie și faianță într-o nuanță de turcoaz pentru a se ptrivi cu cromatica aleasă. Mai mult, puteți alege câteva plăci aurii pentru a pune în evidență gresia și faianța.

Dacă alegeți combinația de culori turcoaz cu alb, puteți achiziționa mobilier alb pentru baie, faceți un singur perete turcoaz, gresia și faianța alegeți-o tot pe alb și înserați câteva plăci turcoaz cu model.

Varianta modernă de bleu

În ziua de astăzi oamenii preferă culori și mobilier nonconformist pentru locuința lor. Așa se întâmplă și în cazul băii turcoaz. Persoanele care aleg  acestă nuanță vor elemente nonconformiste în propria casă, deoarece acestea sunt cele care îi definesc. În băile moderne, turcoazul este prezent și admirat de toată lumea. Această culoare este o variantă modernă pentru băi.

Cum folosești turcoazul?

Aveți posibilitatea să optați pentru două variante când vine vorba de baia turcoaz. Folosiți nunța ca pe un accent cromatic. Mai exact, aduceți doar un accent de turcoaz cu ajutorul unui dulap sau cu ajutorul unui singur rând de faianță, prosoape, o perdea de duș. Accentele cromatice pot fi folosite și în băile renovate, deoarece aduceți doar câteva elemente  de decor.

Dacă alegeți să folosiți nuanța drept nuanță dominantă, înseamnă că trebuie să achiziționați totul pe turcoaz începând de la faianță până la aplică.

Cu ce culori se mai potrivește turcoazul?

Asortați turcoazul cu tonuri de gri sau bej. Aceste tonuri îndulcesc camera și îi scot în evidență frumusețea. Designul obținut emană eleganță și rafinament.

Dacă vă plac culorile tari, atunci alegeți să combinați turcoazul cu galben, mov, verde puternic sau portocaliu intens. Jucați-vă cu nuanțele în propria baie pentru a obține un design modern.

Pentru mai multe articole intrați în secțiunea Amenajări băi.

Credite BCR NEVOI PERSONALE
Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI